Puošnios „Brit Awards“ viešnios spinduliavo seksualumą ir stilių

Rita Ora, Ellie Goulding ir Taylor Swift vėlų trečiadienio vakarą susirungė stiliaus trikovoje – visos trys dainininkės į Londone vykusius britų muzikos apdovanojimus „Brit Awards“ atvyko lyg princesės. Įspūdingai iškilmingam vakarui pasipuošė ir kitos svarbios viešnios.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2015, 10:18 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 7:02 AM

Ekscentriškoji Rita Ora iškilmingam vakarui pasirinko ilgą spindinčią suknelę su itin gilia iškirpte ir šleifu. Metų vaizdo klipui nominuota žvaigždė ryškiai pasidažė akis ir antakius, o lūpos buvo neutralios spalvos.

O štai Ellie Goulding spindėjo elegancija pasirinkusi baltą gana vasarišką apdarą su nemažiau gilia iškirpte. Prie įspūdingos suknios ji priderino mados namų „Boucheron“ papuošalus.

„Elle“ žurnalo metų moterimi paskelbta Taylor Swift ir vėl pateisino savo elegancijos princesės titulą. Apdovanojimams ji pasipuošė ilga perregima juoda suknele, ant kurios nugaros puikavosi raudonas drakonas.

Didžiosios Britanijos sostinės O2 arenoje susirinkusios garsenybės demonstravo viena už kitą įspūdingesnes vakarines ir kokteilines sukneles. Kol vienos spindėjo rafinuotumu į relegancija, kitos perlenkė lazdą – štai Charli XTX neslėpė savo krūtų, jas akcentavo ir FKA Twigs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.