K. Zvonkuvienė: „Liutaurą rinkausi taip pat, kaip ir Zvonkų“

Katažinos Zvonkuvienės ir dizainerio Liutauro Salasevičiaus pažintis prasidėjo dainininkei renkantis vestuvinę suknelę. Žurnalistai dažnai žvaigždės klausinėja – kodėl ji ištekėjo už Deivydo, tačiau žinomą moterį tokie klausimai stebina: „Kaip galima atsakyti į tokį klausimą? Tarp žmonių turi būti trauka, sutapti biolaukai, būti ypatingas tarpusavio pasitikėjimas. Būtent taip aš rinkausi ir Liutaurą bei jo kūrybą“, – šypsosi atlikėja.

Katažinos Zvonkuvienės ir dizainerio Liutauro Salasevičiaus pažintis prasidėjo dainininkei renkantis vestuvinę suknelę.<br>T.Bauro nuotr.
Katažinos Zvonkuvienės ir dizainerio Liutauro Salasevičiaus pažintis prasidėjo dainininkei renkantis vestuvinę suknelę.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 2:28 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:57 AM

Susipažinsu su L. Salasevičiumi pasikeitė Katažinos požiūris į dizainerius: „Anksčiau vengdavau siūtis drabužius, nulėkdavau į parduotuvę, pasimatuodavau drabužį ir jis arba tikdavo, arba ne. Kuriant individualų įvaizdį be galo svarbus pasitikėjimas dizaineriu. Liutauras mane labai nustebino, mūsų požiūris, bendro vaizdo suvokimas nuo pat pirmų akimirkų buvo vienodas. Jis sugeba moteryje pamatyti privalumus, juos išryškinti ir, jeigu reikia, paslėpti trūkumus. Taip pat galėčiau vienareikšmiškai pasakyti, kad Liutauras yra korsetų karalius“, – sako dainininkė.

O kokio drabužio K. Zvonkuvienė nedrįstų apsivilkti už jokius pinigus? Ne nesusimąsčiusi moteris patikina, kad vulgarumas – ne jai. „Ant manęs niekuomet nepamatytumėte suknelės, sijono ar bet kokio kito drabužio, kuris man atrodo vulgarus. Kiekvienas sau nusistato taisykles, kada yra peržengiama seksualumo ir vulgarumo riba. Negalėčiau vertinti kitų skonio ar požiūrio, tačiau mano manymu, peržengta riba yra tada, kai iškirptė yra per daug didelė. Man patinka ir yra gražu, kai šiek tiek apnuoginamos kojos, rankos, krūtinė, tačiau viskas turi būti subtilu ir skoninga, iškirptė į kurią pažvelgus matosi ne privalumai, o jos gylis – tikrai ne man“, – teigia žvaigždė.

Viena didžiausių L. Salasevičiaus mūzų – Oksana Pikul-Jasaitienė taip pat ne kartą puošėsi dizainerio kūriniais. Dainininkė dalyvavo daugelyje televizijos laidų ir renginių, vilkėdama L. Salasevičiaus kurtas sukneles ir korsetus. „Liutauras man artimas ne tik kaip dizaineris, bet ir kaip draugas. Bet, visgi, jei vertinant tik jo talentą ir kūrinius, mane ypač žavi jo pojūtis bendrai visumai. Jo kuriamas stilius yra iki smulkiausios detalės, o tas drabužių patogumas, praktiškumas ir neapsakomas jausmas, kuomet moteris tampa mūza. Su Liutauru susipažinome vieno renginio metu, kai jis mane puošė. Tuomet jis sužavėjo mane savo bendravimu, atvirumu ir idėjomis“, – sako O. Pikul.

Pasak dainininkės, ji, taip pat kaip ir K. Zvonkuvienė, turi nusistačiusi stiliaus ribas, kurių niekada neperžengia: „Gyvenime niekuomet nedėviu mini sijonų. Tiesiog nemėgstu jų. Nors scenoje mane galima išvysti su minimalistiniais drabužiais, tačiau tai yra scena tad ir mados ten vyrauja kitokios.“

Artėjant L. Salasevičiaus kolekcijos pristatymui kiekviena Lietuvos moteris taip pat gali išmėginti galimybę laimėti garsenybių pamėgto dizainerio kurtą suknelę ir įvaizdį arba VIP bilietus į mados šou.

Visą informaciją apie konkursą rasite konkursas-irodyk-esanti-ne-prastesne-uz-o-pikul-jasaitiene.htm"="">konkursas-irodyk-esanti-ne-prastesne-uz-o-pikul-jasaitiene.htm"" target="_blank">paspaudę šią nuorodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.