„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausi

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsias moteris, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti. Šį kartą puikių stiliaus pavyzdžių buvo tarptautiniame mados festivalyje „Mados infekcija“.

Iš kairės: Saimonas Aukštuolis, Jurga Šeduikytė, Vidas Bareikis, Eglė Nagevičienė, Nijolė Tamošiūnaitė ir Karolina Muzikevičiūtė.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Iš kairės: Saimonas Aukštuolis, Jurga Šeduikytė, Vidas Bareikis, Eglė Nagevičienė, Nijolė Tamošiūnaitė ir Karolina Muzikevičiūtė.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 4, 2015, 6:07 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 12:56 PM

Nijolė Tamošiūnaitė ir Karolina Muzikevičiūtė

Mados ženklo „J & A“ kūrėjos pirmąją festivalio dieną vilkėjo juodos ir baltos spalvų drabužių derinius. N.Tamošiūnaitė (kairėje) pasipuošė baltu „H & M“ kombinezonu, prie jo priderino juodą delninukę. K.Muzikevičiūtė prie baltų „Zara“ kelnių priderino to paties ženklo juodą palaidinę ir delninukę.

Reda Mickevičiūtė

Fotografė festivaliui pasirinko klasikinį juodos palaidinės ir juodų kelnių derinį. Pagrindinis R.Mickevičiūtės įvaizdžio akcentas – dizainerio Roberto Kalinkino kurta žydra liemenė.

Jurga Šeduikytė

Dainininkė visų žvilgsnius prikaustė efektinga suknele su gilia iškirpte. Ji buvo dekoruota to paties audinio stačiakampėmis detalėmis. Akį traukė įmantri aukso spalvos koljė ir auskaras, puošiantis nosį. Dainininkės stilių kūrė stilistas Saimonas Aukštuolis.

Vilija Rušinskaitė

„StiliuSos“ stilistė pasipuošė originaliu ir žaismingu „BlackFive“ švarku, prie jo priderino iš vaikino pasiskolintus marinistinius marškinėlius ir juodas „Zara“ kelnes. Savo derinį V.Rušinskaitė užbaigė žvilgančiais sidabro spalvos aukštakulniais.

Eglė Nagevičienė

Teisininkė mados renginiui pasirinko itin puošnų dramblio kaulo spalvos drabužių derinį, o prie jo priderino vyšnių spalvos aukštakulnius. Visas detales E.Nagevičienė suderino iš skirtingų „BGBC Max Azzaria“ kolekcijų.

Goda Dagilytė

Laidos „Aš – stilistas!“ dalyvė, ženklo „Unknown Design“ įkūrėja pasipuošė savo pačios kurtu sijono ir palaidinės komplektu.

Ryškiam įvaizdžiui žavesio bei šelmiškumo suteikė taip pat Godos dekoruoti akiniai nuo saulės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.