Stilistei Astai Valentaitei oda – svarbi stiliaus detalė

Manote, kad odiniai drabužiai skirti tik pašėlusioms roko žvaigždėms ar lietingam sezonui paįvairinti? Odinių drabužių ir kailių įmonė „Vilniaus kailiai“, pasitikdama naują pavasario ir vasaros sezoną, su stiliste ir modeliu Asta Valentaite įrodė, kad yra kitaip. Asta savo karjerą papildė dar vienu projektu, kuriame tapo ne tik fotosesijos stiliste, bet ir ją papuošė – puikiai įkūnijo „Vilniaus kailių“ moters viziją.

Stilistė Asta Valentaitė tapo mados namų „Vilniaus kailiai“ reklamos veidu.<br>P.Gasiūno nuotr., A.Valentaitės stilius, stilistės asistentas J.Šatas, N.Čukinienės makiažas.
Stilistė Asta Valentaitė tapo mados namų „Vilniaus kailiai“ reklamos veidu.<br>P.Gasiūno nuotr., A.Valentaitės stilius, stilistės asistentas J.Šatas, N.Čukinienės makiažas.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2015-05-07 07:27, atnaujinta 2018-01-04 17:43

Modelių siluetai atspindi jaunos ir brandžios kartos poreikius bei vertybes. Kolekcijoje susipina modernas ir klasika, ją įkūnija šiuolaikinė elegantiška moteris, kuri kartu ir kosmopolitiška, stilinga, atvira naujovėms.

Kolekcijos ašis – moteris, kuri, nesvarbu, kokio amžiaus, yra veržli, pasitikinti savimi, gebanti derinti vidinį ir išorinį grožį, vertinanti gerą skonį ir aprangos universalumą, skirtingose situacijose besiskleidžiantį vis kitaip. Tokia yra ir stilistė A.Valentaitė.

„Ilgai svarstėme, kas galėtų geriausiai perteikti mūsų taip puoselėjamas vertybes ir įkūnyti ne tik brandžios, bet ir jaunatviškos, pasitikinčios savimi, įkvepiančios, stilingos ir odą dievinančios moters įvaizdį. Asta tapo mūsų mūza. Ji – mados ir grožio deivė, sugebanti visada atrodyti puikiai.

Ji nuostabiai įkūnija skirtingas amžiaus grupes, aktyvias, gyvenimu besidžiaugiančias, subtilią eleganciją bei išskirtinumą mėgstančias moteris“, – kalbėjo bendrovės „Vilniaus kailiai“ vadovė Neila Šveikauskaitė.

„Prisidėti prie bendrovės kuriamo įvaizdžio man buvo įdomu. Juk oda – svarbi stiliaus detalė, ji tinkama visais sezonais, yra labai įvairiapusiška. Tai ir suknelės, kelnės, įvairiausios detalės, aksesuarai. O daugelis moterų į nieką nekeistų metų metus dėvimo ir visada madingo odinio baikerių stiliaus švarkelio.

Odinės kelnės tiks ir prie aukštakulnių vakarui, ir prie sportinių batelių laisvalaikiui. Jos sukuria išskirtinį prabangų įvaizdį. Dailiai prigludusi ir kūno linijas pabrėžianti odinė suknelė kiekvienai moteriai visada suteiks subtilaus seksualumo. Oda man siejasi su amžina klasika, todėl šis kūrybinis iššūkis buvo labai įdomus“, – sakė Asta.

Moteris šypsosi: vertindama ne tik profesionalumą, bet ir komandinį darbą, siekdama tobulo rezultato ji nedvejodama pasitikėjo makiažo specialiste Neringa Čukiniene ir fotosesijoje talkinusiu stilistu Joringiu Šatu.

„Visi mano parinkti deriniai buvo tokie, kuriuos ir pati mielai dėvėčiau. Vis dėlto stilizuojamus herojus rengiu vadovaudamasi ne tik šiuo principu. Svarbi visuma, o ne tai, kas būtų gražu tik man.

Šioje fotosesijoje tarsi savaime atsirado trys temos – elegantiškai moteriai, kiek pašėlusiai ir jaunatviškai, žaismingai intelektualei“, – pasakojo A.Valentaitė.

Bendrovės „Vilniaus kailiai“ vadovė N.Šveikauskaitė žavėjosi stilistės profesionalumu ir šimtu procentų ja pasitikėjo. Pasak jos, Asta puikiai jaučia odą, žino, kaip ją derinti netgi su visiškai skirtingais audiniais bei tekstūromis.

Juk oda – tai ne tik mada, tai kultūra, tradicija, natūralumas, prisilietimas prie gamtos ir niekada nesenstanti, visur deranti amžina prabanga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.