O. Pikul-Jasaitienė: „Indrės kurti rūbai – vieni mėgstamiausių“

Iš angelo atvaizdo atpažįstama dizainerė Indrė Kvedarienė netrukus

Iš kairės: modelis Simona Starkutė, atlikėjos Oksana Pikul-Jasaitienė ir Šorena.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Iš kairės: modelis Simona Starkutė, atlikėjos Oksana Pikul-Jasaitienė ir Šorena.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 2:05 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:23 AM

Jaukūs, gražūs, laisvi ir be galo patogūs – taip daugelis apibūdina dizainerės Indrės Kvedarienės kurtus drabužius. Vis populiarėjančius Indrės kurtus drabužius renkasi veiklios bei stilingos merginos, moterys, tarp kurių ir žinomi veidai šalyje.

Indrės kaip dizainerės kūryba prasidėjusi prieš beveik dvejus metus, kuomet, sukūrusi stilingas kepuraites bei papuošusi angelo atvaizdu, jų nuotraukomis pasidalijo socialiniame tinkle „facebook’’. Didžiulis susidomėjimas pirmaisiais kūriniais ir tapo jos sėkmingo kūrybinio kelio pradžia: dizainerė pradėjo kurti palaidines, džemperius, sukneles, juos paženklindama taip mėgstama ir miela angelo figūra. „Norėjau, kad mano kurti drabužiai ne tik šildytų, puoštų, bet ir saugotų’’, – šypsosi moteris.

Kurdama drabužius, Indrė Kvedarienė dažniausiai renkasi ramias ir praktiškas spalvas: juodą, kapučino, kakavos, šokolado, tačiau nevengia eksperimentuoti su gėlėtomis medžiagomis ar raštais.

Indrės drabužiai skirti naujatviškoms ir veiklioms, tačiau kartu elegantiškoms merginoms, moterims. Ne veltui dizainerės kurtų drabužių kolekcijų veidais tapo gerai šalyje ir svetur žinomas modelis Simona Starkutė, dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė.

„Šiuolaikinės moterys aktyvios, turinčios begales reikalų, nuolat skubančios, užsiėmusios, tad joms reikia patogių ir jaukių drabužių, bet kartu subtiliai moteriškų bei elegantiškų’’, – įsitikinusi dizainerė, savo kūryboje sugebėjusi sėkmingai suderinti patogumą, rafinuotumą bei eleganciją.

Šiandien Indrės Kvedarienės drabužiais puošiasi ne tik Lietuvos moterys, jie keliauja ir į kitas pasaulio šalis. Dizainerės kurtus drabužius jau pamilo ir žinomos Lietuvos moterys: jais mielai puošiasi Oksana Pikul-Jasaitienė, Shorena Janiashvili, Neringa Šiaudikytė.

„Su Indrės kūryba susidūriau netikėtai, kuomet pamačiusi jos kūrinius „facebook’e’’, užsisakiau kepuraitę bei džemperį, puoštą angeliukų aplikacijomis. Netrukus savo spintą papildžiau Indrės kurtomis suknelėmis, sijonais, džemperiais, kelnėmis. Drabužėlius mielai dėviu tiek kasdien, tiek eidama į renginius. Kurdama drabužius iš patogių audinių, Indrė neapsirinka – jie labai malonūs prie kūno, jaukūs. Šiuo ypatingu laukimo metu ir besikeičiant mano formoms jos kurti drabužiai – mano vieni mėgstamiausių’’, – džiaugiasi Oksana Pikul-Jasaitienė.

Dainininkė Shorena Janiashvili taip pat neabejinga dizainerės kūrybai. „Turiu nemažai jos kurtų drabužių: džemperių, kelnių, suknelių. Visus juos lengva ir patogu derinti, o vienas mieliausių – dirbtinės odos kelnės. Jas dėviu ne tik kasdien, bet ir scenoje koncertų metu’’, – pasakoja Shorena.

Dainininkė Neringa Šiaudikytė neseniai įsigijo vieną iš Indrės kurtų suknelių. „Suknelė išties labai patogi, praktiška, nevaržanti judesių. Tai pirmas Indrės kurtas drabužėlis mano spintoje, bet tikrai ne paskutinis’’, – teigia Neringa.

Netrukus pasirodys ir nauja Indrės Kvedarienės kurtų suknelių kolekcija vasaros sezonui. Šįkart joje dominuos gaivios, pastelinės spalvos, nematytos aplikacijos bei jau vizitine Indrės kortele spėjusi tapti angelo aplikacija. „Naujos kolekcijos veidu taps labai charizmatiška, žavinga ir veikli žinoma mergina, tobulai įkūnijanti šiuolaikinę eleganciją bei moteriškumą. Nekantrauju sulaukti ir pasidalinti rezultatu, kuris jau visai netrukus’’, – prasitardama šypsosi dizainerė.

Dizainerės Indrės Kvedarienės kurtus drabužius galima pamatyti čia: https://www.facebook.com/pages/Indrė-Kvedarienė-Stilingos-Kepurės/736813106336064

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo