Vilnių sudrebins rekordinis naktinis apsipirkimas

Jau šį penktadienį (gegužės 15 d.) Vilniaus senamiestis ir pagrindinė miesto arterija –  Gedimino prospektas pasiruošę su trenksmu pasitikti neabejingus apsipirkimui miestiečius, Vilniaus svečius ir visus mados sekėjus. Stileivų laukia daugiau nei pusė šimto iki vidurnakčio veikiančių parduotuvių.

Šiemet rekordinėje „ShopingNightOut“ naktyje ypatingai daug lietuvių pamėgtų ir gerai žinomų prekės ženklų.
Šiemet rekordinėje „ShopingNightOut“ naktyje ypatingai daug lietuvių pamėgtų ir gerai žinomų prekės ženklų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 12:25 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 12:10 AM

Pasak „ShoppingNightOut“ organizatorės Ievos Vainaitės, lankytojams paruošta  įspūdinga programa, patrauklios nuolaidos, išskirtiniai prekių ženklai ir naujausios lietuvių dizainerių kolekcijos. „Nuo mažiausios senamiesčio parduotuvėlės iki didžiausio Gedimino prospekto prekybos centro – visi yra pasiruošę pamaloninti ir nustebinti savo pirkėją“, – teigia Ieva.

Šiemet rekordinėje „ShopingNightOut“ naktyje ypatingai daug lietuvių pamėgtų ir gerai žinomų prekės ženklų. Senamiestyje lankytojų lauks naujausios ir specialiai šiai nakčiai paruoštos Dianos Vapsvės, Julia Janus, Kristinos Kruopienytės, Simonos Banditos, „Adatytė“įkūrėjos 2015 metų pavasario – vasaros kolekcijos.  Apsipirkimo naktyje dalyvaus ir jaunieji  Lietuvos dailės akademijos dizaineriai, kurie renginio dalyviams pristatys išskirtinius, dar niekur nematytus savo kūrinius. Po savo stogu visus pradedančius, tačiau jau dabar savo idėjomis stebinančius, jaunuosius kūrėjus pristatys ir įvaizdžio namai –kirpykla „UFF“.

Išskirtinio stiliaus ieškantiems naktinėtojams patars profesionalūs ir žinomi Lietuvos stilistai. Renginio ambasadorė Agnė Gilytė pirkėjams bus paruošus, jos nuomone, stilingiausius ir madingiausius šios vasaros drabužių derinius. Stilistės pasiūlymus parduotuvėse žymės specialūs „ShoppingNightOut“ karuliai.

Neabejingi kosmetikai ir vasaros kvapams kartu su geriausiais diskotekų vedėjais galės sudalyvauti pliažo vakarėlyje, pamatyti įspūdingus šokių trupių pasirodymus, susipažinti su atlikėjomis iš „PinUpgirls“. O iš profesionalių visažistų bei konsultantų lankytojai galės sužinoti naujausias makiažo ir kūno aromatų tendencijas.

Senamiestyje ir Vilniaus centre bruzdės ne tik drabužių parduotuvės, bet ir kavinės, restoranai, šiai progai paruošę ypatingą mados meniu.  Drabužių ir aksesuarų parduotuvėlės pirkėjus vilios dirbtuvių kampeliais, peteliškių rišimo kursais, degustacijomis, kvepiančiu Provanso turgumi ir nepamirštamomis vaišėmis.

„Norime šią ypatingą naktį Vilniaus senamiesčiui ir Gedimino prospektui įpūsti dar daugiau gyvybės. Laikas prabusti iš sapno ir pasiruošti vasaros pramogoms“, -  šypsosi renginio idėjos autorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.