Makiažas: tušas ir lūpų dažai – ant puikiai paruoštos drobės

Žmonės įsimyli jūsų protą, tačiau pagalvoję apie jus, atsimena veidą. Jūsų vidinės būsenos veidrodį – sielos ir nuotaikos rodiklį. Tikriausiai jums pažįstamos tos dienos, kai nesinori kišti nosies iš lovos, o apie ėjimą į parduotuvę ir savo veido parodymą viešumoje nesinori nė pagalvoti.

Prisiminkite, kad žaviausias jūsų bruožas – pasitikėjimas savimi.
Prisiminkite, kad žaviausias jūsų bruožas – pasitikėjimas savimi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 9:00 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 6:14 PM

Oda atrodo pavargusi, neklauso plaukai, akys neatgauna gaivaus žvilgsnio, tad pasiruošti į mokyklą ar darbą užtrunka valandų valandas! Ir žinote ką? Moksliškai įrodyta, kad jūs save vertinate 25 proc. blogiau, nei jus įvertintų kiti. Tad metas keltis iš lovos, nustoti niurzgėti ir papuošti veidą šypsena.

Prisiminkite, kad žaviausias jūsų bruožas – pasitikėjimas savimi. Kaip įgauti jo truputį daugiau? Pasirinkti tokį makiažo pagrindą, kuris pats nustatytų Jūsų odos trūkumus ir akimirksniu susidorotų su jais. Blakstienų tušo ir lūpų dažų potėpiai – tik detalės ant puikiai paruoštos drobės.

Pasirinkusi netinkamą makiažo pagrindą galite prašauti. Merginoms, kurios nėra profesionalės, dažnai sunku nustatyti savo odos tipą, atspalvį, odos problemas. Koją pakiša ir neteisingi įsitikinimai, kuriais remiantis visas makiažas gali nueiti šuniui ant uodegos.

Rinkoje jau kurį laiką sukasi odos priežiūros priemonės ir tobulo makiažo pagrindo derinys – „Skin Flawless Foundation“ iš „Gabriella Salvete“. Bet kokį odos netobulumą – pigmentines dėmeles, paraudimus, papilkėjimą ši priemonė maskuoja be didelių pastangų. Taip pat jo sudėtyje yra SPF 15 apsauga nuo saulės – didžiausios mūsų odos priešės šalia nuovargio ir netinkamos mitybos.

Tai makiažo pagrindas, praturtintas mineralais, aliejais bei naudingais ekstraktais, kurie aktyviai sąveikauja su vidiniais odos sluoksniais. Turtinga priemonės sudėtis odai padės pasikeisti ilgam – po „Skin Flawless Foundation“ odos pažeidimai nuo aknės sumažėja, išsivalo užsikimšusios poros, reguliuojamas sebumo išsiskyrimas.

Visiems odos tipams tinkanti priemonė yra nepamainoma tiek jaunoms, tiek ir brandžiame amžiuje – vitaminai C ir E saugo odą nuo laisvųjų radikalų, užkerta kelią senėjimui ir padeda kovoti su senėjimo pasekmėmis. Vitaminų ir mineralų kompleksas padeda atsinaujinti odos ląstelėms, o galiausiai – čia ir dabar matomas poveikis: puikiai deranti prie natūralaus odos tono spalva.

Kam rinktis priemonę, kurios veikimas apribotas tik odos ląstelių regeneracija ar tik odos atspalvio išlyginimu, kai galima rinktis tokią, kuri aktyviai veiks ten, kur jūsų odai iš tiesų labiausiai reikia pagalbos?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.