Mados karalaitės Taylor Swift stiliaus pamokos

Prieš keletą metų Taylor Swift (25 m.) buvo tituluojama paauglių dievaite. Tačiau šiandien ji drąsiai vadinama viena stilingiausių pasaulio moterų, o jos atvaizdas puikuojasi garsiausių mados žurnalų viršeliuose.

T.Swift žavi savo stiliumi.
T.Swift žavi savo stiliumi.
„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (17)

lrytas.lt

May 30, 2015, 8:44 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 3:00 PM

Gegužės pradžioje pradėjusi pasaulinį koncertinį turą „The 1989“ ji vėl – dėmesio centre. Scenoje dainininkė žavi jai būdingu stiliumi: raudonos lūpos, trumpa palaidinė ir A formos sijonas. Ant scenos ji tviska lyg Šiaurinė žvaigždė. Kasdieniame gyvenime Taylor kuklesnė, tačiau net ir eidama į parduotuvę stengiasi pabrėžti savo stilių.

„Kai rytą renkuosi, ką rengtis, galvoju apie milijoną žmonių“, – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė T.Swift. Pažvelgus į tai, kaip nepriekaištingai ji suderina visas detales, toks pasakymas atrodo ne iš piršto laužtas.

Retro stilius, kurį taip mėgsta Taylor, žavi elegancija ir subtilumu. Dainininkė žino, kad labai svarbi įvaizdžio dalis – tvarkingi plaukai. Todėl jei skuba ir neturi laiko preciziškai šukuosenai, griebiasi skrybėlės. Ji visuomet Taylor suteikia dar daugiau elegancijos.

Ir vadina, ir dainuoja

T.Swift užaugo Vajomisinge, Pensilvanijoje. Būdama keturiolikos metų persikėlė į Našvilį norėdama siekti kantri atlikėjos karjeros. Ji pasirašė sutartį su „Big Machine Records“ ir tapo jauniausia dainų autore, kurią pasamdė „Sony/ATV Music Publishing“. „Our Song“ – trečiasis singlas – padėjo Taylor populiariausios kantri muzikos sąrašuose tapti jauniausia pirmąją vietą užėmusios dainos autore ir atlikėja. 2008 m. „Grammy“ apdovanojimuose Taylor buvo nominuota Geriausio debiuto kategorijoje.

Be muzikinės karjeros, T.Swift pasirodė kaip aktorė kriminaliname seriale „CSI: kriminalistai“, komedijoje „Valentino diena“, įgarsino animacinį filmą „Loraksas“.

Taylor stilius:

Suknelių dydis: 34 (europietiškas)

Batai: 39

Drabužių stilistas: Josephas Cassellas

Makiažo stilistė: Lorrie Turk

Plaukų stilistė: Jemma Muradian

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.