Natalija Bunkė akiniais pasipuošė tik dėl grožio: „Dabar jaučiuosi it vėjavaikė“

Dar vos prieš gerą dešimtmetį akinių parduotuvėse buvo siūloma rinktis tai, kas praktiška ir patogu. Tačiau permainų vėjo gūsis, įsisukęs į aksesuarų sritį, neatsiejama įvaizdžio dalimi pavertė ir akinius. Dabar jų pasirinkimas – neišmatuojamas. O kartais net ir tie, kuriems dėl regėjimo akinių neprireikia, renkasi stilingus rėmelius vien tam, kad pakeistų įvaizdį ir suteiktų jam naujų spalvų.

Natalija Bunkė. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Natalija Bunkė. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Natalija Bunkė.  <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Natalija Bunkė.  <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 27, 2017, 8:53 AM, atnaujinta Apr 27, 2017, 10:35 AM

Viena tokių – dainininkė Natalija Bunkė (34 m.), gerbėjus nustebinusi netikėtu pasirinkimu. Vis dažniau ją galima pamatyti su regėjimui gerinti skirtais akiniais. Stilingi rėmeliai akimirksniu įsiliejo į vientisą moters įvaizdį ir, kaip sakė pati Natalija, tapo neatsiejama jo dalimi.

„Akinių dėl regėjimo man tikrai nereikia, nes man atlikta akių korekcijos operacija ir aš matau puikiai. Bet kai užėjau į parduotuvę ir vitrinoje pamačiau dar užrakintus šiuos akinius... Dabar nebegaliu su jais išsiskirti“, – juokėsi N.Bunkė.

Garsi dainininkė neslėpė: rėmelių kaina kišenei tikrai atsiliepė. Tačiau, nors ir bandė dairytis kitokių rėmelių, vis grįždavo prie jau nusižiūrėtų.

„Kartais tikrai galima sau leisti tokius pirkinius. Aš nežinau, kaip mano kitos moterys, bet mane akiniai jaunina.

Kai pažiūriu, kaip sesei tinka akiniai, nors ir jai atlikta regos korekcijos operacija, man taip gražu! Ir aš tokia visai vėjavaikė dabar atrodau. Net ne kokia mokytoja, o studenčiokė. (Juokėsi.) Man taip gražu akiniai, kad kasdien su jais ir vaikštau. Pasirodo, akiniai labai gelbėja ir kitu aspektu – nebūtina kruopščiai teptis makiažo. Užtenka blakstienas tušu padažyti, o akinių rėmeliai tarsi visai kitaip įrėmina veidą. Padaro tokias katiniškas akis, man labai patinka“, – pagyrų akiniams nestokojo N.Bunkė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.