30 kg atsikratęs A. Žiurauskas nori pamiršti dručkio vaidmenis

Gerokai atjaunėjęs, vikresnis, žvalesnis. Tokių pagyrų dėl smarkiai pasikeitusių kūno formų vis dažniau sulaukia režisierius ir lietuviškų filmų bei serialų aktorius Andrius Žiurauskas (38 m.). 30 kilogramų atsikratęs vyras juokavo, kad galbūt greitai jį išvysime ne nemalonaus dručkio, o geidžiamo jaunikio ar grakštaus meilužio vaidmenyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 7, 2015, 11:22 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:09 PM

Gerokai sulysęs ir vis dar antsvorio atsikratantis A.Žiurauskas jau spėjo pakeisti nemažą dalį savo drabužinės. Ankstesni kostiumai ir kiti drabužiai vyrui laisvi.

Kaip režisieriui ir aktoriui pavyko atsikratyti kelių dešimčių kilogramų?

Vyras žurnalui „Stilius“ neslėpė, kad jau daugiau nei metus naktimis nevarsto šaldytuvo durų, o ir dienomis nekemša kiek telpa. Anksčiau jis be to neįsivaizdavo savo gyvenimo.

A.Žiurauskas tvirtino daugybę metų nė neįtaręs, kad jį kamavo miego apnėja. Dėl šio sutrikimo aktorius negalėdavo pailsėti naktį, todėl dažnai negalėdamas miegoti sukdavo šaldytuvo link, o dieną nuovargį taip pat malšindavo maistu. Viešumoje atrodęs visada žvalus ir kupinas energijos aktorius tikino, jog artimos aplinkos žmonės žinojo, kad jis užsnūsti gali vos prisėdęs. Vyras ne kartą yra užmigęs draugų vakarėlyje, teatre, kine.

„Maniau, jog mieguistas esu dėl to, kad trūksta energijos. Siekdamas jos gauti privalau kuo daugiau pavalgyti“, – atvirai sakė aktorius.

Vyro gyvenimas pasikeitė tuomet, kai kartą bendraudamas su buvusiu bendraklasiu, o dabar mediku A.Žiurauskas taip pat trumpam snūstelėjo. Jis pasiūlė aktoriui apsilankyti Miego laboratorijoje, kur atlikus tyrimus jam buvo nustatyta miego apnėja.

Ėmęs kovoti su šiuo sutrikimu A.Žiurauskas naktimis puikiai išsimiega, dėl to nebūna suglebęs dienomis. Nejausdamas miego ir energijos stygiaus kaunietis gerokai mažiau ir rečiau valgo, o jo kūno matmenys pastebimai mažėja. Kelis pastaruosius mėnesius aktorius gana intensyviai sportuoja – jis dalyvauja televizijos projekte „Šuolis“.

Nuo mažens antsvorio turėjęs, o vienu metu asmeninį rekordą pasiekęs – beveik pusantro šimto kilogramų svėręs – vyras neslėpė, kad yra išmėginęs kone visas internete skelbiamas dietas.

„Esu net išbandęs dietą, kurios laikantis reikia valgyti kas valandą. Esu ir dvi savaites badavęs. Kol save kankindavau, svoris krisdavo, tačiau pradėjus maitintis įprastai, jis vėl sugrįždavo. Neturiu geležinės valios, o ir laikytis griežtų dietų, kai dažnai tenka važinėti automobiliu po Lietuvą ir Europą, sudėtinga“, – kalbėjo A.Žiurauskas.

Pajuokauti mėgstantis aktorius neatmeta galimybės, kad dėl sumažėjusių kūno matmenų jį pradėsime matyti vaidinant kitokius personažus, nei esame įpratę. Juk būtent A.Žiurauskas įkūnijo šiurkštų, įžūlų, piktą ir netolerantišką Staską iš Emilio Vėlyvio kino filmo „Redirected/Už Lietuvą!“. Jis taip pat suvaidino ne itin malonų tipą Vovką televizijos seriale „Moterys meluoja geriau“, o Kauno valstybiniame lėlių teatre ne kartą tapo Ponu Pomidoru.

„Greitai storulio vaidmenys kine ir teatre man netiks, tačiau kas žino, gal išvydę mane vikrų ir grakštų prodiuseriai bei režisieriai puls siūlyti dailaus meilužio ar geidžiamo jaunikio vaidmenų“, – kvatojosi aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.