Tatuiruotės – geidžiamos vyrų puošmenos: R. Williamso įvaizdis

Amžinieji piešiniai ant kūno – tatuiruotės visada buvo laikomos vyriškumo simboliu. Jomis puošėsi ne tik indėnai ar žyniai, bet ir aristokratijos atstovai.

Per daug metų tatuiruotės tapo neatskiriama Robbie Williamso įvaizdžio dalimi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Per daug metų tatuiruotės tapo neatskiriama Robbie Williamso įvaizdžio dalimi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2015, 7:48 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:39 PM

Bene svarbiausia tatuiruočių paskirtis – atspindėti ja pasipuošusio žmogaus pasaulėžiūrą ar tam tikrus svarbius gyvenimo įvykius. O kartais – tiesiog mados išraiška.

Visam gyvenimui išmarginti odą originaliais piešiniais ryžtasi tikrai ne visi, o vis dar nemažai ir tokių, kurie šio meno nepripažįsta. Tačiau ne paslaptis, kad tatuiruotėmis pasipuošę blogiukų įvaizdį kuriantys vyrai pavergia daugelio dailiosios lyties atstovių širdį.

Garsiems vyrams tatuiruotės vis dažniau tampa ne tik asmeninio gyvenimo, bet ir viešo įvaizdžio dalimi. Keičiasi tatuiruočių formos ir mados, tačiau besipuošiančių jomis tikrai nemažėja. Tarp susižavėjusių šiuo menu – daugybė menininkų, sportininkų ir pramogų pasaulio žvaigždžių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Robbie Williamsas

Netrukus Lietuvoje koncertuosiantis populiariosios muzikos karalius Robbie Williamsas (41 m.) taip pat galėtų būti tituluojamas ir tatuiruočių karaliumi. Muzikantas įvairiose kūno vietose yra išsitatuiravęs mažiausiai 14 piešinių. Ilgainiui jo tatuiruotės tapo savotišku prekės ženklu.

Bene labiausiai įsimintina R.Williamso tatuiruotė – dvi pilvą puošiančios kregždės, kurias atlikėjas apibūdina kaip savo meilės laisvei išraišką ir meniškos jo sielos atspindį.

Dauguma R.Williamso tatuiruočių turi vienokią ar kitokią prasmę. Pavyzdžiui, ant vidinės šlaunies esantis keltų kryžiaus piešinys yra skirtas apsisaugoti nuo vidinių demonų.

Ne vieną piešinį garsenybė yra skyręs ir savo artimiesiems, šeimos nariams. Tikriausiai viena naujausių jo tatuiruočių yra kairį dilbį puošiantis pliušinio meškučio piešinys. Taip jis išreiškė savo meilę dukrai Theodorai Rose, kurios 2012-ųjų rugsėjį susilaukė su žmona Ayda Field.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?