Naujos sudėties kremas padės atitolinti odos senėjimą

Visos moterys svajoja kuo ilgiau išsaugoti jaunystę, kurios vienas iš požymių – skaisti, švelni ir lygi oda. Deja, dėl žalingo saulės poveikio, oro taršos, spartaus gyvenimo ritmo, kurį neretai lydi stresas, vis labiau ima ryškėti senėjimo ženklai – mūsų oda papilkėja, praranda stangrumą, ilgainiui ima atsirasti pigmentinių dėmių bei raukšlių.

Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

2015-10-05 10:04, atnaujinta 2017-10-11 22:56

Visgi Biothermos mokslininkai tvirtina, kad tik 20 procentų akiai matomų senėjimo požymių atsiranda dėl natūralaus senėjimo proceso, o netgi 80 procentų lemia išoriniai veiksniai, kurių žalingą poveikį galima sumažinti.

Nors visiškai išvengti senėjimo padarinių kol kas nėra įmanoma, ištyrę augalų, ypatingai rudųjų dumblių Alaria Esculenta, vaistines savybes, Biothermos mokslininkai sukūrė naują formulę – ji yra pagrindas dviejų inovatyvių odos priežiūros produktų: Biotherm Blue Tharapy Accelerated serumo bei lengvos tekstūros kremo. Daugiau rasite čia: https://www.douglas.lt/biotherm-blue-therapy-accelerated/.

Itin koncentruotos formulės produktai užkerta kelią senėjimo procesą: neleidžia formuotis raukšlelėms, sumažina pigmentines dėmes ir padidina odos stangrumą. Mokslininkų teigimu, poveikis pastebimas visiems odos tipams, netgi – ypatingai nualintai saulės ir rūkymo odai.

Kaip tai veikia?

Mokslininkai, kurie atrado 20/80 santykinį pasiskirstymą tarp chronologinio ir aplinkybių įtakoto senėjimo, taip pat akcentuoja ir kitą svarbų faktorių. Pasak jų, pagrindinė priešlaikinio senėjimo priežastis, kuri sudaro net 80 procentų, yra mikrouždegimai ląstelių lygmenyje.

Ultravioletiniai spinduliai, oro tarša, temperatūrų svyravimai, patiriamas stresas, intensyvus rūkymas – tai faktoriai, kuriems susivienijus ne tik sulėtėja medžiagų apykaita ir greičiau senstama, bet taip pat sukuriami laisvieji radikalai, kitaip tariant, nestabilios molekulės, kurios pažeidžia mūsų ląsteles ir DNR.

Laisvųjų radikalų kiekį organizme ypatingai didina nuolatinis stresas. Jų gamyba intensyvėja ir dėl jonizuojančios radijacijos poveikio, kitų veiksnių, kuomet išsenka antioksidantinė organizmo gynyba, mums ima trūkti vitaminų ir mikroelementų, arba jei sergame lėtinėmis ligomis.

Įvairūs faktoriai sukelia mikrouždegimus ląstelių lygmenyje – būtent jie ir lemia, kaip greitai pakis mūsų odos būklė. Alaria Esculentos dumblių veikliosios medžiagos Biotherm Blue Tharapy Accelerated serume bei kreme naudojamos pirmą kartą. Mokslininkai šį augalą pasirinko dėl dviejų itin svarbių savybių – būtent dėl gebėjimo pasipriešinti uždegimui bei sąvybės regeneruoti ląsteles. Dumbliai iš prigimties pasižymi savybėmis priešintis esant ekstremalioms sąlygoms, kadangi šie augalai išgyvena lediniuose vandenyse savo gimtojoje Grenlandijoje.

Dumbliai sudaryti iš elastingų skaidulų, kuriuose gausu proteino ir polisacharidų, todėl nieko keista, kad turi pakankamai jėgų ir elastingumo atlaikyti daugiau nei 8000 bangų mūšų per dieną. Be to, regeneruotis sugebantis augalas gali užaugti iki 10 centimetrų per dieną – tai gerokai greičiau nei visi kiti jo šeimos augalai.

Anot Biothermos laboratorijos mokslininkų, unikali lipidų, mineralų ir būtinų amino rūgščių kombinacija padeda Alaria Esculentos ekstraktui atskleisti geriausias savybes gerinant odos būklę dviem keliais:

-kovojant su natūraliu senėjimo procesu – mažinant mikrouždegimus;

-pagreitinant odos ląstelių atsinaujinimą.

Alaria Esculenta teigiamai veikia ląsteles:

-+43 % aktyvina pasenusias odos ląsteles ir +24 % jaunesnes odos ląsteles;

-naudojant serumą/kremą ląstelės, paveiktos ultravioletinių spindulių, turi 20% didesnę tikimybę atgyti;

-dėl vykdomos naujojo epiderminio lipido (reikalingo odos atsparumui palaikyti) sintezės, atsparumas neigiamam aplinkos poveikiui išauga +64%.

Išbandykite Biotherm Blue Therapy Accelerated – registruokitės čia: https://www.douglas.lt/biotherm-blue-therapy-accelerated/

Anot Biothermos mokslininkų, išlikti jauniems padės ne tik kruopščiai atrinktos kūno priežiūros priemonės, tačiau ir sveikas gyvenimo būdas. Biothermos filosofiją – gyventi aktyviai, tačiau kartu ir rūpintis sveikata – palaiko 46 metų Christy Turlington Burns, maratono bėgikė, jogos entuziastė ir pasaulinės sveikos motinystės kampanijos everymothercounts.org įkūrėja. Fantastiškai atrodanti moteris senti nebijo, nes žino tam geriausią priešnuodį.

Christy sako, jog išlikti jaunai padeda kompleksinis įvairių dalykų derinimas.

„Iš kiekvienos dienos stengiuosi imti visa, kas geriausia, atrasti laiko ir darbui, ir šeimai, ir visuomeninei veiklai, ir sportui. O sveikata, rūpinimasis savo kūnu, yra svarbiausias dalykas, norint visa tai pasiekti. Beprotiškai gera jaustis sveikai, žvaliai ir galėti daryti tai, kas teikia džiaugsmą“, – sako ji. Visą Christie Turlington Burns interviu skaitykite čia: https://www.douglas.lt/biotherm-blue-therapy-accelerated/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.