Kaip greitai ir efektyviai išvalyti organizmą?

Ryžių kisielius ne tik skanus, bet ir labai vertingas produktas. Jis padeda greitai išvalyti organizmą ir stiprina sveikatą.

Ryžių kisielius valo organizmą.<br>123rf nuotr.
Ryžių kisielius valo organizmą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 7:48 AM

Ryžių kisielius padengia žarnyno sieneles, švelniai valo organizmą ir kovoja su uždegimu. Jame ne tik gausų vitaminų, bet ir mikroelementų – fosforo, kalcio, geležies, natrio bei magnio.

Ryžių kisieliuje taip pat gausu taip reikalingų žmogaus organizmui aminorūgščių. Šis produktas teigiamai veikia žmogaus kraujotakos sistemą, gerina širdies veiklą.

Kaip pasigaminti?

Paimkite pusę stiklinės ryžių, išplaukite juos. Mirkykite per naktį šaltame vandenyje. Kitą dieną užpilkite ryžius 2-3 stiklinėmis vandens ir virkite maždaug pusantros valandos ant mažos ugnies. Nepamirškite maišyti ryžių ir neuždenkite puodo.

Nuimkite ryžius nuo ugnies, sutrinkite juos trintuvu ir įberkite 50 gramų cukraus, žiupsnelį druskos ir šiek tiek vandens.

Norėdami išvalyti organizmą paprasčiausiai pakeiskite savo pusryčius ryžių kisieliumi su grikių miltais. Be to, tai padės numesti maždaug tris kilogramus vos per savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.