4 patarimai, kaip atsikratyti „buldogo žandukų“

Bėgant laikui oda tampa nebe tokia elastinga, todėl gali atrodyti nudribusi. Taip atsitinka ir mūsų žandams. Nors tai natūralus, su senėjimo procesu susijęs, reiškinys, gamtą galima šiek tiek apgauti.

Veido gimnastika padės išsaugoti odos stangrumą.
Veido gimnastika padės išsaugoti odos stangrumą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 23, 2016, 8:00 AM, atnaujinta May 31, 2017, 9:18 PM

Pirmiausia reikia nepamiršti – jei norite turėti stangrią, elastingą ir gražią veido odą – sveika mityba yra būtina. Vartokite kuo mažiau cukraus ir druskos.

Antra taisyklė – darykitės natūralias veido kaukes. Galite išmėginti kiaušinio baltymo kaukę. Išplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų. Jei jūsų oda sausa, įdėkite dar šiek tiek medaus. Jeigu oda riebi – šaukštą avižų dribsnių. Užtepkite ant veido ir palaukite 10 minučių.

Pamiršti apie „buldogo“ žandukus leis ir specialūs masažai.

Geriausia masažą atlikti ryte, vos pabudus. Pirmiausia pirštais švelniai „lyginkite“ veidą sukamaisiais judesiais. Po kelių minučių tokio masažo pereikite prie probleminių vietų. Pirštais švelniai kepštelėkite skruostus kelis kartus. Masažą būtinai darykite kiekvieną rytą.

Galiausiai atlikite veido gimnastiką.

Pakelkite galvą į viršų ir pasukite į kairę. Turite pajusti kaip įsitempia kaklo raumenys. Tokioje pozicijoje pabūkite 2 minutes. Vėliau atlikite tą patį judesį tik šį kartą pasukite galvą į dešinę.

Tuomet sukinėkite galvą į kaitę ir dešinę 10 kartų.

Įkvėpkite kuo daugiau oro, kad išsipūstų žandai ir sulaikykite kvėpavimą 10 sekundžių. Greitai iškvėpkite. Šį pratimą pakartokite kelis kartus.

Plačiai nusišypsokite, palaukite kelias sekundes ir tuomet atpalaiduokite lūpas. Kartokite šį veiksmą kelis kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.