Atsikratė 75 kg ir pasirodė. Vaizdas šokiruoja

Johnas Glaude iš Kalifornijos šiandien jaučiasi puikiai. Taip ir turėtų būti. Vaikinas per pastaruosius dvejus metus atsikratė net 75 kilogramų sportuodamas ir prisižiūrėdamas mitybą. Dabar jis sveria 90 kilogramų.

Johnas Glaude iš Kalifornijos šiandien jaučiasi puikiai. Taip ir turėtų būti. Vaikinas per pastaruosius dvejus metus atsikratė net 75 kilogramų sportuodamas ir prisižiūrėdamas mitybą. Dabar jis sveria 90 kilogramų.<br>„Youtube“ momentinis kadras.
Johnas Glaude iš Kalifornijos šiandien jaučiasi puikiai. Taip ir turėtų būti. Vaikinas per pastaruosius dvejus metus atsikratė net 75 kilogramų sportuodamas ir prisižiūrėdamas mitybą. Dabar jis sveria 90 kilogramų.<br>„Youtube“ momentinis kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-15 12:01, atnaujinta 2017-05-18 20:11

Tiesa, vaikinas jaučiasi energingas ir pasitikintis savimi, kol yra su marškinėliais. Savo „Youtube“ paskyroje jis yra patalpinęs ne vieną video siužetą, kuriame pasakoja savo lieknėjimo istoriją ir dalija patarimus.

Vienas video ypač šokiruoja. Vaikinas nusimauna marškinėlius ir pademonstruoja, kaip atrodo jo oda. Pasak jo paties, visuomenėje, kur gali būti pašieptas už celiulitą, parodyti tai – labai drąsus žingsnis. Tačiau jis didžiuojasi savimi.

„Sveiki, jūs iš pavadinimo jau žinote, ką noriu jums parodyti. Norėjau susukti šį video jau seniai, nes noriu padėti žmonėms. Turiu pripažinti, kad dėl savo odos vis dar jaučiuosi nejaukiai. Viskas gerai, kol esu su drabužiais. Tačiau dėl to ir nusprendžiau pasirodyti.

Matote, ant mano krūtinės labai daug odos, o ant mano pilvo – tikra netvarka. Atleisk mama, bet jei nusivilksiu kelnes, pamatysite, kad mano kojos, ko gero, blogiausiai atrodanti kūno dalis. Kartais kai vilkiu šortus, tai matosi ir erzina.

Mano rankos atrodo gerai. Tačiau realybė kiek kitokia nei atrodo. Vienas dalykas, dėl kurio aš jaučiuosi geriau – paslepiu savo pilvo odą trumpikėse.

Pagrindinė priežastis, kodėl norėjau parengti šį video siužetą, yra ta, kad norėjau visiems parodyti, jog taip, mano kūnas nėra idealus. Aš norėčiau tokį turėti. Tačiau viskas yra gerai, odos perteklius ar kažkokios kitos priežastys negali sustabdyti, negalima stovėti vietoje. Mano svajonė būti laimingam savoje odoje, toks ir esu.

Esu laimingas dėl to iš kur atėjau ir kur esu dabar. Aš negalėčiau vaikščioti paplūdimyje be marškinėlių, tačiau esu toks, koks esu ir tuo didžiuojuosi“, – kalbėjo J.Glaude.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.