1 citrina ir alyvuogių aliejus – toksinų šluota, dėl kurios pamesite galvą

Tai puiki natūrali priemonė žinoma nuo seniausių laikų. Vienos citrinos sultys ir šaukštas alyvuogių aliejaus – idealus mišinys nuo galvos ir sąnarių skausmų bei vidurių užkietėjimo, puikiai išvalantis toksinus. Taip pat sėkmingai kovojantis su peršalimo ligomis.

Vienos citrinos sultys ir šaukštas alyvuogių aliejaus – idealus mišinys nuo galvos ir sąnarių skausmų bei vidurių užkietėjimo, puikiai išvalantis toksinus.<br>123rf nuotr.
Vienos citrinos sultys ir šaukštas alyvuogių aliejaus – idealus mišinys nuo galvos ir sąnarių skausmų bei vidurių užkietėjimo, puikiai išvalantis toksinus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2016, 10:48 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 4:02 AM

Mišinį reikėtų vartoti po arbatinį šaukštelį kas rytą.

Šis derinys padės sutepti žarnyno gleivinę, paskatins šlapimo ir tulžies pūslės funkcijas. Mišinyje gausu antioksidantų, kurie gali padėti jums pašalinti visus kenksmingus toksinus iš organizmo ir pagerins virškinimą, žada beextrahealthynow.net.

Alyvuogių aliejus yra gausius omega-3 riebalų rūgščių. Jos padės jums kontroliuoti ir gerinti savo kraujotaką ir sumažinti blogojo cholesterolio kiekį.

Kalbant apie peršalimo ligas, citrinose esantys antioksidantai padės apsiginti nuo įvairių virusų, tačiau atminkite, kad tai nereiškia, kad jūs atsidursite po stikliniu gaubtu. Imuniteto stiprinimu rūpintis reikia nuolat: tinkamai maitintis, sportuoti, pailsėti, vengti streso. Kitu atveju, jokios liaudiškos priemonės nebus veiksmingos.

Peršalę – dėl gydymo pasikonsultuokite su gydytoju ar vaistininku, gerkite daug skysčių ir ilsėkitės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.