Graži, dar gražesnė! Agnės patirtis, kaip greitai atsikratyti antsvorio

Jaunoji mamytė Agnė (29 m.) atskleidžia, kaip paprastai ir greitai galima numesti 11 kilogramų antsvorio. Skaityk interviu su įkvepiančia Agne ir sužinok, kaip ir Tu gali gauti nemokamą mitybos specialisto konsultaciją bei sveikai sulieknėti!

Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 10, 2017, 6:47 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 3:11 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Anksčiau nesijaudinau dėl savo svorio, tačiau po kūdikio gimimo mano medžiagų apykaita pasikeitė. Valgydavau viską iš eilės ir nesijaučiau soti. Dažnai persivalgydavau ir ramindavau save, kad to nusipelniau. Supratau, kad taip negalima, tačiau nė vienos dietos ar apribojimo neištvėriau ilgiau kaip savaitę.

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Nebegalėjau vilkėti daugelio drabužių. Artėjo vasara ir norėjosi kažko prigludusio, bet negalėjau, nes visur matėsi antsvoris. Apėmė neviltis, kai įsivaizdavau save dar apvalesnę ir su didesnio dydžio garderobu šiltuoju metų laiku.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Ieškojau internete patarimų, kaip sulieknėti. Dauguma dietų ir kitų lieknėjimo metodų giria patys save, bet apie Stokholmo dietą galima rasti daugelio vartotojų nuomonių. Skaičiau lieknėjimo istorijas, džiaugiausi dėl kitų sėkmės ir tiesiog pasakiau sau: „Aš turiu tai išbandyti!“

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?

– Užpildžiau testą su klausimais apie mano sveikatą, valgymo ir veiklos įpročius, norimą svorį, apie tai, kas man skanu, o kas ne. Greitai gavau individualų mitybos planą. Į visus plano nurodymus žiūrėjau teigiamai, net nesinorėjo apgaudinėti, nes viską juk dariau dėl savęs! Buvau nustebusi, kad laikytis dietos įmanoma su tiek įvairių skonio derinių ir labai skaniais, sočiais patiekalais. Apskritai, teigiami pokyčiai palietė mane visą – išvaizdą, savijautą ir gyvenimo suvokimą. Man nebeskauda galvos nei kasdien, nei tada, kai žiūriu į save veidrodyje (juokiasi). Numečiau 11 kg riebalų ir radau savo geros savijautos receptą.

– Ar rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Kiekvieną kartą, kai matau gatvėje apvaloką žmogų, man taip ir norisi prieiti prie jo ir paklausti: „Ar žinote apie Stokholmo dietą“? Šią dietą aš rekomenduoju kiekvienai moteriai ir kiekvienam vyrui, nes registracija yra geriausias mano šių metų įvykis! Išbandyk, ir būsi sau dėkingas!

Sukurk asmeniškai Tau pritaikytą mitybos planą ir atsikratyk antsvorio per savaitę valgydama skaniai ir sveikai! Tik šiandien – paskutinę didžiosios pavasarinę AKCIJOS dieną – kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai savo testo rezultatus bei lieknėjimo specialisto konsultaciją.

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.