Kiaušiniu ištepė plaukus – norėsite išbandyti ir jūs

Kiaušiniai – ne tik maisto produktas, bet ir plačiai naudojama kosmetikos priemonė. Norite sveikų, sudrėkintų ir žvilgančių plaukų? Išbandykite kiaušinių kaukę!

Kiaušinio trynyje gausu proteinų, jis veikia kaip natūralus drėkiklis. Baltymas vertingas, mat gali padėti pašalinti nereikalingus riebalus.<br>123rf nuotr.
Kiaušinio trynyje gausu proteinų, jis veikia kaip natūralus drėkiklis. Baltymas vertingas, mat gali padėti pašalinti nereikalingus riebalus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2017, 8:45 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 5:30 PM

Kiaušinio trynyje gausu proteinų, jis veikia kaip natūralus drėkiklis. Baltymas vertingas, mat gali padėti pašalinti nereikalingus riebalus.

Normaliems plaukams reikės viso kiaušinio. Riebiems plaukams išbandykite kaukę tik iš kiaušinio baltymo. O sausiems plaukams efektyviausia – kiaušinio trynio kaukė. Sunaudokite pusę stiklinės reikiamo ingridiento ir įmasažuokite į švarius, drėgnus plaukus.

Palikite 20 minučių, tuomet išplaukite su drungnu vandeniu bei šampūnu. Viso kiaušinio ar kiaušinio trynio kaukė rekomenduojama kartą per mėnesį, o baltymo – kartą per dvi savaites.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.