Gita atskleidžia: laikydamasi šios dietos numečiau 14 kilogramų antsvorio!

Tiesa tokia, kad laikydamasi Stokholmo dietos Gita Bruderė atsikratė 13 kg antsvorio. Bet ko tai pareikalavo iš pačios Gitos?

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 7:01 AM

Skaityk atvirai apie Gitos patirtį laikantis dietos…

– Kokia buvo Jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

– Iš tikrųjų esu žmogus, kuriam trūksta laiko ir kantrybės, kad užsiimtų sportu. Taip pat aš niekada gyvenime negalėčiau atsisakyti saldumynų! Ne, tai ne man, nors ir žinau, kad būtent dėl to mano svoris ir priaugo.  Iš pradžių bandžiau įvairius lieknėjimo metodus, tiek lieknėjimo tabletes, tiek žaliąją kavą, bet tai pasirodė esą visiškai beprasmiškai išmesti pinigai. Buvau pavargusi nuo nuolatinių nusivylimų ir jau pradėjau susitaikyti, kad visą gyvenimą praleisiu su nereikalingais kilogramais… Tikėjausi kažkada rasti dietą, kurios laikydamasi galėčiau atsikratyti nereikalingų kilogramų BE didelių pastangų, todėl mane sudomino Stokholmo dietos pasiūlymas, apie kurį viliojančiai kalbėjo merginos socialiniuose tinkluose…

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti?

– Atėjo diena, kai dėl didelio pilvo buvo sunku net elementariai pasilenkti, jau nekalbant apie tai, kokia sustorėjusi atrodžiau… Kartą internete pastebėjau teigiamus atsiliepimus apie Stokholmo dietą ir ji mane sudomino. Labiausiai mane įtikino žmonių teiginiai, kad kilogramai po dietos negrįžta, todėl nusprendžiau, jog neturiu ko prarasti! Pradėjau užpildydama nemokamą testą svetainėje ir sužinojau, kiek kilogramų iš tikrųjų reikia numesti – taip viskas ir prasidėjo.

– Kaip laikeisi dietos?

– Iš tikrųjų dietos procesas buvo kaip įdomus nuotykis, o ne griežta dieta. To tikrai nesitikėjau! Kiekvieną dieną kažkas pasakydavo, ką valgyti, ką gerti, tačiau pats svarbiausias dalykas – aš nė akimirkos nebadavau! Buvau nustebusi, kad lieknėti galima ir taip – valgant įvairius, sočius ir skanius patiekalus. Aš net sužinojau, kaip greitai galima gauti sveikų saldumynų, kurie nekenkia mano figūrai! Keista, bet anksčiau vartotam maistui – saldumynams ir bandelėms – dabar tapau abejinga. Išmokau valgyti taisyklingai! Mano rezultatai kalba patys už save – per pirmą savaitę jau numečiau 4,5 kg!

– Ar jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą ir kitiems žmonėms?

– Per porą savaičių atsikračiau bjauraus 13 kg antsvorio. Jų jau nebereikia nešiotis! Niekada ankščiau nesijaučiau taip gerai! Jaučiu aplinkinių susižavėjimą ir tai kelia mano savigarbą. Jau rekomendavau šią dietą išbandyti savo draugėms ir džiaugiuosi, kad jos seka mano pavyzdžiu ir lieknėja be pastangų! Ačiū Stokholmo dietai, kuri man leido pasiekti tokių rezultatų! Tikėkite savimi ir išbandykite Stokholmo dietą – rezultatai bus!

Mieloji, Tu taip pat nusipelnei stebuklingų pasikeitimų!

Šiandien pirmiesiems 50 lankytojų Stokholmo dietos specialistai sukurs lieknėjimo planą su įspūdinga 80 % nuolaida!

Užsiregistruok šiandien ir gauk:
Spausk ČIA – Eik į StockholmHealth.com ir sudaryk savo lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.