Konditerė Inga atskleidžia, kaip pasiekė lieknėjimo rekordą –46 kg!

„Kaip neseniai sakė mano pažįstamas: „Pažvelgus į Tavo „prieš“ nuotraukas ir „po“, apima jausmas, kad vienoje Tu mama, o kitoje (dabar) dukra!“ Su manimi įvyko neįtikėtini pokyčiai – numečiau 46 kilogramus ir jaučiuosi kaip naujas žmogus", – sako konditerė Inga B.

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 22, 2017, 8:00 AM

Perskaityk interviu su ryžtinga Inga ir sužinok, ką turi daryti, jei ir Tu nori pagaliau atsikratyti antsvorio!

– Kokia buvo jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

– Laikiausi kelių dietų. Kiekvienoje dietoje reikėjo atsisakyti tam tikrų produktų. Pavyzdžiui, laikantis baltymų dietos, meniu neturi būti vaisių ir daržovių, bet man kartais jų labai norėjosi, todėl ilgai neištvėriau. Esu ir badavusi, tačiau vėliau numesti kilogramai sugrįžo dvigubai.

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Antsvoris jau kurį laiką buvo mano problema numeris vienas. Internete pamačiau pažįstamo nuotrauką, kurioje buvo matyti, kad jis labai sulieknėjo. Jis atrodė tarsi būtų numetęs ne tik 20 kilogramų, bet ir 20 metų pajaunėjęs. Kaip vėliau išaiškėjo, jo paslaptis buvo Stokholmo dieta. Supratau, kad nebegalima delsti ir nusprendžiau išbandyti pati.

– Kodėl pasirinkai būtent Stokholmo dietą?

– Laikas nuo laiko internete matomos Stokholmo dietos sėkmės istorijos. Kai vienoje tokioje pamačiau savo pažįstamą, suvokiau, kad visa tai vyksta iš tikrųjų.

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Kai gavau savo mitybos planą, nustebau, nes tai nebuvo taip baisu, kaip buvau nusiteikusi. Neturėjau jokių problemų laikytis nurodymų. Jauti, kad planas parengtas profesionalų – pagalvota, kad nejausčiau bado, bet tuo pačiu metu svoris krito kasdien. Jau per pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus – mačiau, kad Stokholmo dieta yra metodas, kuris duoda greitų rezultatų. Aš turėjau išsikeltą tikslą ir jo siekiau. Dabar su manimi įvyko neįtikėtini pasikeitimai – numečiau 46 kilogramus ir jaučiuosi kaip naujas žmogus.

– Ar rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Prieš šią dietą save buvau „nurašiusi“ (juokiasi)! Aš negalėjau net įsivaizduoti, kad man pavyks numesti tiek daug svorio! Aš galiu tik rekomenduoti – nedvejokite ir išbandykite patys! 


Spausk čia – StockholmHealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.