Šiuo gėrimu pakeiskite vakarienę. Rezultatas džiugins jau po savaitės

Daugelis iki vasaros nespėjusių atsikratyti priaugtų kilogramų sunerimę – ką reikės daryti, kai ir vėl pasibels karščiai ir norėsis šokti į glaudes, maudymosi šortus ar kostiumėlį?

 Šis kokteilis padės sulieknėti.<br> 123rf.com nuotr.
 Šis kokteilis padės sulieknėti.<br> 123rf.com nuotr.
 Šis kokteilis padės sulieknėti.<br> 123rf.com nuotr.
 Šis kokteilis padės sulieknėti.<br> 123rf.com nuotr.
 Šis kokteilis padės sulieknėti.<br> 123rf.com nuotr.
 Šis kokteilis padės sulieknėti.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 2:14 PM, atnaujinta Jun 15, 2018, 3:09 PM

Vieniems šioks toks antsvoris nekelia didelio diskomforto, tačiau kiti jaučiasi nepatogiai, varžosi, ir, kitų žmonių akivaizdoje apsisprendžia nenusimesti vilkimų viršutinių drabužių.

Laimė, atsikratyti svorio nėra sunku. Tereikia šiek tiek padidinti fizinį aktyvumą ir sumažinti suvartojamų kalorijų kiekį. Kol kalorijų suvartosite mažiau, nei jų sudeginsite, svoris tirps savaime.

To pasiekti padės ir naturalcureshouse.com siūlomas receptas, kuriuo pakeitus vakarienę, nesunkiai pavyks išlaikyti kalorijų deficitą.

Jums reikės:

1 v.š. imbiero;

Pusės citrinos arba 1 laimo;

Pusės ilgavaisio agurko;

Petražolės arba kalendros lapelių;

2 stiklinių vandens.

Paruošimas: sutarkuokite šviežios imbiero šaknies gabalėlį, išspauskite citrinos sultis, gerai nuplovę agurką jį supjaustykite, įdėkite žalumynus ir viską užpilkite vandeniu. Sutrinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės.

Tačiau nepersistenkite ir netrinkite iki tirštų sulčių konsistencijos – šiek tiek likusių tirščių bus truputį ilgiau virškinami ir ne taip greitai pasišalins iš skrandžio, vėl sukeldami alkio jausmą. 

Norintys saldumo gali įdėti pusę žalio obuolio. Taip pat galite įmesti stiebą saliero. Tačiau padauginę tirščių šiek tiek daugiau įpilkite ir vandens.

Nemėgstantys stipraus petražolių ar kalendrų skonio, jų pundelį gali pakeisti špinatais. Tiek vienuose, tiek kituose gausu vitamino C, padedančio palaikyti gerą imuninę sistemą.

Pakeiskite šiuo kokteiliu savo vakarienę ir rezultatais džiaukitės jau po savaitės. Tačiau atminkite, kad sveikiausia svorį mesti pamažu ir tokiu būdu, kurį galėtumėte palaikyti nuolat.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.