Universalus sausos odos pagalbininkas, kurį privalo turėti kiekvienas

Oda – ne tik didžiausias mūsų kūno organas, bet ir svarbiausias apsauginis barjeras nuo išorinių aplinkos veiksnių. Odos būklė turi didelės įtakos mūsų bendrai savijautai, pasitikėjimui savimi, tad jos priežiūra yra neatsiejama kasdienio gyvenimo dalis.

Eucerin Aquaphor tepalas sukurtas padėti sausai, sutrūkinėjusiai ir sudirgusiai odai. Vandens sudėtyje neturintis tepalas atkuria, apsaugo ir nuramina odą, sukurdamas idealų apsauginį barjerą.
Eucerin Aquaphor tepalas sukurtas padėti sausai, sutrūkinėjusiai ir sudirgusiai odai. Vandens sudėtyje neturintis tepalas atkuria, apsaugo ir nuramina odą, sukurdamas idealų apsauginį barjerą.
Daugiau nuotraukų (4)

Rūta Kulbokaitė

Sep 27, 2023, 8:00 AM, atnaujinta Sep 27, 2023, 10:46 AM

Odos išsausėjimas vėstant orams

Sudirgusi, šiurkšti ir išsausėjusi oda – tai problema, su kuria susiduria daugelis žmonių. Sausą odą dažnai lydi nemalonūs pojūčiai: įtrūkimai, pleiskanojimas bei niežulys. Ši problema tampa itin aktuali artėjant šaltajam sezonui, nes žvarbūs ir permainingi orai – tikras iššūkis mūsų odai. Svarbu paminėti ir netrukus prasidedantį šildymo sezoną. Namams prisipildžius šilto, sauso oro, oda praranda drėgmę, tad norint išlaikyti ją sveiką ir gražią būtina skirti ypatingą dėmesį.

Jūsų odos pagalbininkas

Odos priežiūra yra žingsnis sveikesnio ir pasitikėjimo savimi kupino gyvenimo link. Eucerin Aquaphor tepalas sukurtas padėti sausai, sutrūkinėjusiai ir sudirgusiai odai. Vandens sudėtyje neturintis tepalas atkuria, apsaugo ir nuramina odą, sukurdamas idealų apsauginį barjerą. Aquaphor tepalas turi išskirtinai platų panaudojimo spektrą – tinka bene visais sudirgusios odos atvejais:

  • sausoms rankoms, lūpoms, alkūnėms, nagų odelėms bei suskilinėjusiems kulnams
  • nedideliems nudegimams ir žaizdelėms (paviršutiniams, pirmo laipsnio)
  • jautriai kūdikių odelei (skruostams ar vystyklų sričiai)
  • po dermatologinių procedūrų
  • naujų tatuiruočių priežiūrai
  • nuo šalčio ir vėjo.

Grožio patarimas: naudokite Aquaphor savo makiažo rutinoje kaip spindesio suteikiančią priemonę skruostams.

Minimalistinė sudėtis

Eucerin Aquaphor tepalo formulėje – tik keli ingredientai, todėl jautri oda jį gerai toleruoja. Tepalo sudėtyje esantis glicerinas yra efektyvus drėkiklis, kuris pritraukia vandenį ir padeda išlaikyti jį odoje. Glicerinas veikia kartu su pantenoliu, kuris pagreitina odos regeneraciją, taip pat pasižymi drėkinamosiomis savybėmis. Bisabololis turi uždegimą slopinančių savybių. Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų ir konservantų, tepalas nekemša porų. Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta: veiksminga ir gerai toleruojama priemonė, naudojant net ir ypatingai sausai, sutrūkinėjusiai ar sudirgusiai odai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?