Medikė kviečia merginas daugiau sužinoti apie savo sveikatą

Kiekvieno žmogaus siekiamybė – visapusė fizinė, dvasinė ir socialinė gerovė. O tai – sveikatos apibrėžimas. Antakalnio poliklinika kviečia visas merginas ir su jaunimu dirbančius specialistus apsilankyti atvirų durų dienose „Merginos sveikata“ ir daugiau sužinoti apie moterų lytinę sveikatą. Juk tai neatsiejama geros gyvenimo kokybės dalis, tačiau ar pakankamai apie tai žinome?

Antakalnio poliklinika kviečia visas merginas ir su jaunimu dirbančius specialistus apsilankyti atvirų durų dienose „Merginos sveikata“ ir daugiau sužinoti apie moterų lytinę sveikatą.<br>Organizatorių nuotr.
Antakalnio poliklinika kviečia visas merginas ir su jaunimu dirbančius specialistus apsilankyti atvirų durų dienose „Merginos sveikata“ ir daugiau sužinoti apie moterų lytinę sveikatą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-29 09:52, atnaujinta 2017-04-16 21:51

Atvirų durų dienose iš arčiau pamatysite, kur vyksta moterų konsultacijos, sužinosite apie gydytojų ginekologų darbo specifiką. Tai puiki galimybė iš srities profesionalės gydytojos ginekologės Reginos Giliasevičienės sužinoti atsakymus į rūpimus klausimus bei draugiškoje aplinkoje pakalbėti apie dalykus, apie kuriuos kalbėti kartais ne taip drąsu.

Susitikimuose gali dalyvauti tiek individualūs asmenys, tiek grupės – tai priklauso nuo jūsų poreikių.

Susidomėjote ar turite klausimų? Galbūt turite idėjų ir pageidavimų, ką norite sužinoti bei pamatyti? Rašykite gydytojai Reginai Giliasevičienei regina.giliaseviciene@antakpol.lt.

Atvirų durų dienos „Merginos sveikata“ vyks nuo lapkričio 21 d. iki gruodžio 30 d. Gydytoja jus kviečia apsilankyti poliklinikoje 13 – 14 val. šiomis dienomis, tačiau galite tartis ir dėl kito laiko. Registruodamiesi nurodykite pageidaujamą datą ir laiką.

Poliklinikoje taip pat vykdomos nemokomos individualios konsultacijos dėl kontracepcijos, kuriose merginos gali išgirsti rūpimą informaciją apie patikimas apsaugos priemones. Apie konsultacijas daugiau sužinosite www.antakpol.lt skiltyje „Paslaugos jaunimui“.

Renginiai finansuojami 2009 – 2014 m. Norvegijos finansinio mechanizmo lėšomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.