Moteris teigia išsigydžiusi aknę ir depresiją ypač atgrasiu būdu

Gydymas šlapimu, dar kitaip vadinamas urinoterapija, priskriamas netradicinei medicinai. Daugeliui tai atrodo gana keistas ir nepriimtinas būdas.

 Šuns šlapimas merginai padėjo atsikratyti aknės, depresijos bei užkirsti kelią vėžio išsivystymui.<br> Soc. tinklo „Facebook“ nuotr.
 Šuns šlapimas merginai padėjo atsikratyti aknės, depresijos bei užkirsti kelią vėžio išsivystymui.<br> Soc. tinklo „Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-31 11:27, atnaujinta 2018-07-31 11:36

Tačiau Lynn Lew, 21 m., nusifilmavo save, geriančią šuns šlapimą. Pasak jos, tai padėjo atsikratyti aknės, depresijos bei užkirsti kelią vėžio išsivystymui, rašė newsweek.com.

„Žmonės visada manęs klausia, ką darau, kad atrodau taip gerai, makiažas visada atrodo tobulas, o oda natūraliai švyti. Štai mano paslaptis“, – neslėpė džiaugsmo moteris.

Pamatę vaizdo įrašą kritikai pasipiktino, tačiau Lynn sako, kad jos Pomeranijos špico ir Sibiro haskio hibrido šuns šlapimo nauda atsveria kitų negatyvų požiūrį.

„Pradžioje buvo labai sunku priversti save imtis šio gydymo būdo, bet dabar pajutusi ir pamačiusi akivaizdžius rezultatus, tvirtai tikiu, kad nėra verta jaudintis dėl kiekvienos neigiamos kritikos“, – sakė ji.

Anot Lynn, šuns šlapimą vartoti pradėjo perskaičiusi 1962 m. Harvardo tyrimą, kurio metu nustatyta, kad žmogaus šlapime yra antikūnų. Tad mediciniškai šuns šlapimą ji vartoja jau daugiau nei 2 metus.

Nepaisant to, kad vėžys jai nebuvo diagnozuotas, moteris mano, kad šis rytinis įprotis, gerti šuns šlapimą, apsaugojo ją nuo onkologinių ligų.

„Būtų puiku, jei farmacijos bendrovės neslėptų šlapimo teikiamos naudos, pagrįstos moksliniais įrodymais, nuo žmonių. Tokiu atveju nereikėtų išleisti daugybės pinigų brangiems vaistams“, – pabrėžė Lynn.

Augantis nepasitikėjimas šiuolaikine medicina rodo, kad vis dažniau ieškoma alternatyvių gydymo būdų: daugiau nei 33 proc. suaugusiųjų naudoja netradicinius metodus, pavyzdžiui, akupunktūrą, hipnozę ir jogą.

2012 m. Nacionalinės papildomos ir integruotos sveikatos centro ataskaita nustatė, kad urinoterapija arba medicininis šlapimo vartojimas vis dar laikomas eksperimentiniu, nes jokie tyrimai kol kas neparodė gydomųjų savybių.

Urologo Zaki Almallaho teigimu, šlapime yra daugiau nei 3 tūkst. junginių, tokių kaip bakterijos ir cheminės medžiagos. Šis natūralus procesas ir yra tam, kad iš organizmo būtų pašalinti visi toksinai.

Todėl jis nepataria gerti šlapimo, nes tai gali sukelti daugiau žalos, mat jame yra natrio, dėl kurio organizmas gali dehidratuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.