SAM kviečia teikti jungtines paraiškas Lietuvos ir Japonijos mokslinių tyrimų sveikatos srityje projektams

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) ir Japonijos medicininių tyrimų ir plėtros agentūra (AMED) skelbia kvietimą iki šių metų birželio 15 dienos teikti jungtines paraiškas projektams „Fundamentiniai tyrimai, panaudojant klinikinius duomenis ir bioresursus, retų ir nediagnozuotų ligų, ir vėžio srityje“.

Skelbia kvietimą iki šių metų birželio 15 dienos teikti jungtines paraiškas projektams „Fundamentiniai tyrimai, panaudojant klinikinius duomenis ir bioresursus, retų ir nediagnozuotų ligų, ir vėžio srityje“.<br>123rf nuotr.
Skelbia kvietimą iki šių metų birželio 15 dienos teikti jungtines paraiškas projektams „Fundamentiniai tyrimai, panaudojant klinikinius duomenis ir bioresursus, retų ir nediagnozuotų ligų, ir vėžio srityje“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2021, 12:13 PM

Šiuo projektu siekiama skatinti Lietuvos ir Japonijos mokslininkų partnerystę biomedicinos, sveikatos ir klinikinių tyrimų srityse, keistis žiniomis ir metodikomis. Taip pat siekiama mokslininkų, ypač ankstyvosios karjeros, mainai, papildoma prieiga prie įrenginių, išteklių, įrangos. Siektinas ir sinergetinis tyrimų bendradarbiavimo poveikis. Galiausiai, išplėstos galimybės bendradarbiauti ir paskatinti tolesnę sinergiją.

Daugiau informacijos apie kvietimą, kontaktus bei aktualius dokumentus galite rasti čia.

Primename, kad balandžio 1 dieną sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys drauge su AMED prezidentu Yoshinao Mishima nuotolinės konferencijos metu pasirašė Ketinimų protokolą dėl jungtinių mokslinių tyrimų projektų įgyvendinimo. O bendradarbiavimo memorandumas tarp SAM ir AMED dėl bendradarbiavimo vykdant jungtinius mokslinius projektus buvo pasirašytas prieš ketverius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.