Žmogus jaučiasi sveikas tik 61 dieną per metus

Britų mokslininkai atliko 2000 žmonių tyrimą, kuris parodė, kad 100 proc. gerai žmogus jaučiasi tik 61 dieną per metus. T.y. jis nuolat kenčia mažiausiai dėl vieno negalavimo. Kiekvieną savaitę statistinis britas patiria negalavimų mažiausiai dvi dienas iš eilės, rašo „The Daily Mail“.

Gerai žmogus jaučiasi tik 61 dieną per metus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Gerai žmogus jaučiasi tik 61 dieną per metus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:25 AM

„Dauguma žmonių galvoja, kad jie lengvai pakelia skausmą, laikydamiesi nuostatos: „Kentėk ir eik toliau“, tačiau iš tikrųjų daug svarbiau suprasti, kokius negalavimus galima išgydyti. Tada padės atsikratyti ir kasdieninių išgyvenimų. Kartais pakanka tik nedaug pakeisti savo gyvenimo būdą, kad pagerėtų savijauta“, - sakė Bristolio ligoninės direktorius Robas Andersonas.

Specialistas rekomenduoja mažiau išgerinėti, jei žmogus nori jausti jėgų antplūdį.

Žmogus paprastai susiduria su infekcinėmis ligomis aštuonis kartus per metus. Kas ketvirtas žmogus jaučia nuolatinius galvos skausmus, o kas dešimtas – problemas, susijusias su senomis sportinėmis traumomis. Tuo tarpu 40 proc. respondentų skundžiasi dėl periodiško peršalimo. Kas trečias niekaip negali atsikratyti reguliarių gerklės skausmų, 4 žmonės iš 10 priversti susitaikyti su skausmais nugaroje. Per metus žmonės taip pat susiduria su dviem ausies infekcijomis ir penkiais skandžio uždegimo priepuoliais. Vieną kartą per metus juos kankina akių infekcija, o penkis kartus – kaklo skausmai. O liežuvį žmonės prisikanda vidutiniškai tris kartus per metus. Bet dažniausiai žmonės įsiduria į pirštą, paslysta, ir patiria danties skausmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: rugsėjį startuos dronų valdymo kursai