M. Linkytei nuo vaikystės nepavyksta išvengti peršalimo

Šilti batai, galvos apdangalai, pirštinės – esant šaltiems orams šie dalykai privalomi. Nepamiršti jų dabar jau ragina ir dainininkė Monika Linkytė (20 m.), neseniai skaudžiai nukentėjusi dėl peršalimo. Dėl netikėtai užpuolusio bronchito ji turėjo atsisakyti svajonės dainuoti lietuviškame „Eurovizijos” dainų konkurso finale.

M. Linkytė nuo vaikystės žiemą dažnai serga – jai nepavyksta išvengti peršalimo.<br>J. Stacevičius
M. Linkytė nuo vaikystės žiemą dažnai serga – jai nepavyksta išvengti peršalimo.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

„Gyvenimo būdas”

Jan 27, 2013, 12:24 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:39 AM

„Turbūt kiekvienas yra patyręs, kai stengiesi įkvėpti oro, bet nepavyksta, nes iš karto puola kosulys. Būdama tokios būklės dainuoti negalėjau”, – apgailestavo M. Linkytė.

Šiuo metu ji vėl serga. Laimė, šį kartą liga ne tokia sunki.

„Peršalau. Dėl to galiu kaltinti tik save. Palaksčiau iš automobilio į automobilį be šaliko, kepurės ir to pakako. Matyt, nusilpęs imunitetas”, – svarstė dainininkė.

Slogą ir prikimusį balsą Monika bando gydytis gerdama daug imbierinės arbatos su medumi ir citrinomis. Jei tai nepadės, mergina griebsis homeopatinių vaistų.

„Kol padeda žolelių vaistai, tol juos ir vartoju. Bet jei ligos simptomai būtų rimtesni, tikrai nežaisčiau ir iš karto imčiausi rimtų vaistų”, – kalbėjo dainininkė.

Monika nuo vaikystės linkusi greitai pasigauti virusus, peršalimo ligas. Su jomis dainininkė kovoja kiekvieną žiemą, tačiau daug dėmesio ligų prevencijai neskiria.

„Aš įpratusi prie peršalimo ligų nuo vaikystės.

Karštligiškai nebandau nuo jų apsisaugoti, nes man vis tiek dažniausiai nepavyksta.

Galbūt reikėtų pradėti gerti organizmą stiprinančių papildų, vitaminų”, – svarstė antrus metus mediciną studijuojanti M. Linkytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.