Seksas daro mus laimingesnius, tačiau mes mylimės nepakankamai

Anot naujausios apklausos rezultatų, net 20 proc. Jungtinėje Karalystėje gyvenančių moterų niekuomet nesimyli. 10 proc. dalyvių prisipažino, kad mylisi vos tris kartus per metus, o štai net 60 proc. apklaustų dailiosios lyties atstovių teigė, kad seksu mėgaujasi tik kas 2–3 mėnesius.

Seksas sumažina stresą, spaudimą, pagerina širdies veiklą ir imuninę sistemą. Nereikia pamiršti ir to, kad seksas padeda sudeginti nereikalingas kalorijas.<br>123rf nuotr.
Seksas sumažina stresą, spaudimą, pagerina širdies veiklą ir imuninę sistemą. Nereikia pamiršti ir to, kad seksas padeda sudeginti nereikalingas kalorijas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-05 18:26, atnaujinta 2018-03-01 13:10

Ir šie duomenys – ne tik vienišių intymaus gyvenimo išpažintis. Atlikus apklausą paaiškėjo, kad net 26 proc. porų mylisi tik kartą per kelis mėnesių.

Mokslininkai primena, kad seksas ne tik patenkina mūsų fiziologinį poreikį, tačiau turi ir tiesioginį poveikį mūsų sveikatai.

Net trečdalis apklausoje dalyvavusių moterų, kurios seksu mėgavosi dažniau nei du kartus per savaitę, teigė esančios „labai laimingos“.

Taip pat paaiškėjo, kad tik 9 proc. dažnai besimylinčių moterų prisipažino, jog nuolat jaučia nerimą. Palyginti, tą patį jaučia net 20 proc. retai besimylinčių moterų.

Seksas – ne prabanga, tai visiškai nemokamas malonumas, kurio žmogui visuomet reikėjo ir reikės. Seksas sumažina stresą, spaudimą, pagerina širdies veiklą ir imuninę sistemą. Nereikia pamiršti ir to, kad seksas padeda sudeginti nereikalingas kalorijas. Mylėdamiesi 30 minučių sudeginsite 85 kalorijas. Galbūt šis skaičius ir nėra įspūdingas, tačiau jei tai darysite kasdien, po mėnesio tikrai pastebėsite teigiamą rezultatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.