Maratonas įkvepia keisti gyvenimo būdą

Sekmadienį praūžęs Vilniaus maratonas sulaukė rekordinio skaičiaus dalyvių. Pakylėti jautėsi ne tik visa dešimtis tūkstančių bėgikų, bet ir jų palaikyti susirinkę sirgaliai. Įkvėpti renginio jie žadėjo ne tik pradėti aktyviau sportuoti, bet ir mesti žalingus įpročius, užsiimti naujais hobiais ar net gausinti šeimą.

Maratono akimirka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Maratono akimirka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 12:19 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:10 AM

Įrengtame maratono palapinių miestelyje „Nestlé” palapinėje lietuviai buvo kviečiami pasidalinti, kokius pozityvius pokyčius jie norėtų įgyvendinti. Iš viso renginio metu buvo suregistruota daugiau nei 600 suaugusiųjų ir vaikų pažadų.

Paaiškėjo, kad labiausiai lietuvius maratonas įkvėpė ne tik dažniau lankytis sporto salėse. Vyrai, skirtingai nei moterys, ypatingai aktyviai žadėjo mesti svorį. Vienas iš dažniausių moterų pažadų – anksčiau keltis rytais arba anksčiau eiti miegoti.

„Dar vakar pagalvojau, kad būtų gerai užsiimti ir kitokia veikla. Manau, kad visai rimtai norėčiau pradėti mokytis dainuoti“, – šypsojosi maratono bėgimo rekordo savininkė Diana Lobačevskė, paklausta apie pokyčius, kuriuos norėtų įgyvendinti.

Kiti taip pat žadėjo daugiau bendrauti su giminėmis, susirasti geresnį darbą, pradėti savanoriauti, praleisti mažiau laiko socialiniame tinkle „Facebook“, nebevalgyti greito maisto, pasipiršti ar net susilaukti daugiau atžalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.