Namuose gyvenusio voro įkandimas pakirto moters sveikatą

Prieš tris savaites 41-erių Julia Roberts nieko neįtardama žiūrėjo televizorių savo kambaryje, kuomet jos namuose apsigyvenęs voras nusprendė užsiropšti moteriai ant kojos ir įkąsti į kulkšnį. Iš pradžių mažyte dėmele buvusi įkandimo žymė po kurio laiko virto milžiniška pūlinga pūsle. Neapsikentusi skausmo keturių vaikų motina nuvyko pas gydytoją, šis jai paskyrė antibiotikų. Praėjus savaitei kulkšnies būklė nesikeitė, tad J.Roberts nuvyko į ligoninę.

Namuose gyvenusio voro įkandimas pakirto moters sveikatą.<br>123rf nuotr.
Namuose gyvenusio voro įkandimas pakirto moters sveikatą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 7:52 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 3:34 AM

„Ligoninėje mane laikė net tris dienas. Gydytojai kovojo su nuodais mano organizme, jie teigė, kad man labai pasisekė – esą nuodai dar nebuvo apnuodiję mano kraujo. Tačiau kulkšnį nepaliaujamai skaudėjo, o pūslė sprogo net du kartus..“, – pasakojo moteris.

J.Roberts (ne aktorė) prisipažįsta niekuomet nebijojusi vorų, tad ir šį niekšelį, įkandusį jai, moteris tiesiog nustūmė ranka. „Juk negalėjau jo užmušti – sakoma, kad lydės nesėkmės. Negaliu patikėti, kad toks mažas padaras gali padaryti tokią didelę žalą. Na, taip, nuodingų vorų įkandimai sukelia rimtų komplikacijų, tačiau maniau, kad tokie dalykai vyksta tik Australijoje ar Afrikoje, tikrai ne Anglijoje!

Voras buvo blyškios balkšvos spalvos, turėjo mažytį kūną ir labai ilgas kojas – juk dažnai tokius matome įsitaisiusius mūsų namuose. Moteris iš kenkėjų kontrolės tarnybos man pasakė, kad tai buvo ilgakojis virpūnėlis“, – teigė voro įkandimo auka.

Praėjo jau trys savaitės, tačiau moteriai vis dar tebeskauda kulkšnį. Iki incidento vorų nebijojusiai moteriai dabar išsivystė arachnofobija – vorų baimė. J.Roberts teigia bijanti, kad tai nutiks dar kartą. Tačiau bijo ji ne dėl savęs, o dėl smalsių vaikų, kurie taip pat gali tapti vorų aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.