Akmenimis verkianti dvylikametė medikams užminė mįslę

12-metę Saadiya Saleh iš pažiūros tokia pati į paauglystę įžengianti mergaitė, kaip ir jos bendraamžės. Tačiau dėl timptelėjimo už kasų ar prasto pažymio Jemene auganti Saadiya negali sau leisti verkti – jos skruostais byra ne ašaros, o maži akmenukai, sukeliantys mergaitei skausmą. Gydytojai iki šiol neranda paaiškinimo, kodėl iš Saadiyah akių išstumiami skausmą keliantys akmenys, o ne sūrios ašaros.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 8:00 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:39 AM

Žinia apie keistą mergaitės būklę išplito žaibiškai. Vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip 12-metė verkia akmenimis, galima buvo išvysti ne tik Jemeno televizijos kanale „Azal“, bet ir portale „YouTube“. Vaizdo įraše Saadiya apsupta daktarų ir šeimos narių, skrupulingai renkančių iš ašarų iškrintančius akmenėlius.

Kaime, kuriame gyvena mergaitė, kilo panika. Vieni vietos gyventojai tiki, kad 12-metę apsėdo velnias, kiti – kad šioji yra užkeikta. Na, o didžiausią baimę vietiniams sėja mintis, kad Saadiya būklė yra užkrečiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.