Svajonių figūros link - skirtingais keliais

Anstvorio turtinys žinomi žmonės svajonių figūros siekia skirtingais būdais. Jei vieni ryžtasi gultis ant operacinės stalo ir susimažinti skrandį specialiu žiedu, tai kiti pasikliauja savo valia - pradeda daugiau judėti ir mažinti suvalgomo maisto kiekį. Ir vienų, ir kitų pastangos atsipirko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-10 09:02, atnaujinta 2018-02-15 13:49

Šiaulietė dainininkė Vitalija Katunskytė prieš penkerius metus ryžosi skrandžio mažinimo operacijai specialiu žiedu. Po operacijos gerokai sumažėjo apetitas, ir svoris ėmė tirpti kaip sniegas pavasarį. Beveik 200 kilogramų svėrusi 58 metų atlikėja pasiekė 105 kilogramų svorį, bet pastaruoju metu ji ir vėl priaugo keliolika kilogramų.

Renginių vedėja humoristė Laima Tamulytė-Stončė), žinoma kaip Mama Rock’n’Roll, užuot gulusi ant operacinio stalo, kreipėsi į dietologę. 34 metų moteris mokėsi skaičiuoti kalorijas ir visada valgyti tuo pačiu metu. Pakeitusi mitybą – atsisakiusi riebių padažų, majonezo, sviesto, kiaulienos, pieno ir miltų produktų – ji atsikratė daugiau kaip penkių dešimčių kilogramų.

„Pusė Stakėno teliko“, – šnabždėjosi šiauliečiai, prieš keletą metų gatvėje išvydę kantri muzikos dainininką Virgį Stakėną. Galingo stoto, tapusio muzikanto vizitine kortele, neliko. 160 kilogramų svėręs V.Stakėnas ne juokais išsigando dėl savo sveikatos ir kreipėsi į specialistus, kurie sudarė lieknėjimo planą. „Mažinti svorį nėra taip paprasta, kaip tikėjausi. Tam reikia didžiulio ir įtempto darbo su savimi“, – sakė 60 metų V.Stakėnas. Jis neatskleidžia, kiek sveria, bet pripažįsta, kad teko pakeisti spintos turinį.

„Svorio metimo kozirio neatidaviau nei brangiems dietologams, nei chirurgams“, – patikino muzikantas ir „Lietuvos ryto“ televizijos humoro laidos „Žinių naujienos“ prodiuseris Remigijus Ruokis. 50 metų vyras lieknėjo pasikliaudamas savo jėgomis – daugiau judėjo ir mažiau valgė. Pastangos atsipirko – per pusmetį R.Ruokis neteko 40 kilogramų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.