Penkios priežastys, kodėl nereikia pamiršti sportuoti vasarą

Vasarą šalies sporto klubai negali pasigirti tokiu gausiu lankytojų skaičiumi kaip įprastai. Dažnas mūsų šaltuoju sezonu palaikydamas savo fizinę formą bei ištvermę spoto salėje, vasarą šiam užsiėmimui įprastai paskirtu laiku mieliau užsiima kita, nesportine veikla.

Sportuojantis žmogus yra lytiškai aktyvesnis, pajėgesnis, o dažnai ir originalesnis dėl savo fizinio pasirengimo.<br>123rf nuotr.
Sportuojantis žmogus yra lytiškai aktyvesnis, pajėgesnis, o dažnai ir originalesnis dėl savo fizinio pasirengimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:23 AM

Pasirodo, be reikalo. Europos kultūrizmo čempionas Deividas Dubinas atskleidžia 5 priežastis, kodėl rekomenduojama nenutraukti sporto treniruočių ir vasaros sezonu.

Gera nuotaika. Fizinis krūvis skatina laimės hormonų išsiskyrimą smegenyse. Dėl to gerėja nuotaika, atsiranda entuziazmas. Sportuojantys žmonės labiau džiaugiasi gyvenimu.

Laisvalaikis. Sportas - vienas geriausių būdų leisti laisvalaikį. Aktyvi fizinė veikla gali būti labai įvairi: bėgiojimas, tenisas, krepšinis, tinklinis ir kita.

Sveikata. Mankšta ne tik stabdo senėjimo procesus, stiprina ištvermę ir suteikia energijos, bet ir mažina depresinę savijautą.

Grožis. Sporto treniruotės stiprina raumenis, gerina sąnarių būklę, taip pat padeda numesti svorio ir, žinoma, yra viena pagrindinių ilgaamžiškumo paslapčių.

Seksas. Aktyvi fizinė veikla didina lytinį potraukį ir pasitenkinimą. Sportuojantis žmogus yra lytiškai aktyvesnis, pajėgesnis, o dažnai ir originalesnis dėl savo fizinio pasirengimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.