Panevėžio miesto ir rajono gyventojai renka mylimiausius gydytojus

Jau beveik dešimtmetį Panevėžio miesto ir rajono gyventojai renka mylimiausią gydytoją, kuriam balandžio 25 dieną – Medikų dienos šventėje – bus įteiktas prizas „Mano gydytojas“.

Panevėžio apskrities ligoninė.<br>S.Bagdonavičiaus nuotr.
Panevėžio apskrities ligoninė.<br>S.Bagdonavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Mikučionytė, jp.lt

Mar 15, 2019, 9:10 PM

Taip pat patys gydytojai iš savo tarpo rinks kolegiškiausią, draugiškiausią, inovatyviausią ir kitokias pačias geriausias savybes turintį gydytoją.

Lietuvos gydytojų sąjungos (LGS) Panevėžio filialo pirmininkė Birutė Paškevičienė naujienų portalui JP pasakojo, kad prasidėjus mylimiausio gydytojo rinkimams sulaukia daug gražių padėkų, šiltų atsiliepimų apie miesto gydytojus, kurie padeda išsaugoti arba susigrąžinti didžiausią turtą – sveikatą.

Rinkimai jau vyksta nuo 2010 metų ir labai smagu, kad esame pastebėti ir sveikinami Medikų dienos proga. Tokie sveikinimai, kai renkami patys geriausi gydytojai, – nuoširdus. Juolab kad su sveikinimais gauname nuoširdžius laiškus, kuriuose daug gražių palinkėjimų gydytojams“, – sakė B. Paškevičienė.

B. Paškevičienė. Pasak jos, Panevėžio miesto ir rajono gyventojai dažniausiai renka arčiausiai jų esančius gydytojus.

„Tai šeimos gydytojai, nes į juos žmonės kreipiasi pirmiausiai. Mylimiausiam gydytojui šventės metu bus įteikta meninio stiklo studijoje „Glasremis“ pagaminta statulėlė.

Patys gydytojai taip pat rinksis pačius geriausius gydytojus ir jiems bus teikiami prizai. Norisi gražios šventės, kurioje dalyvautų ir patys gydytojai, ir mūsų pacientai bei Panevėžio miesto ir rajono vadovai“, – kvietė į šventę LGS Panevėžio filialo pirmininkė B. Paškevičienė.

Kvietimas

Lietuvos gydytojų sąjungos Panevėžio filialas Medicinos darbuotojo dienos proga skelbia akciją „Mano gydytojas“

Kviečiame visus Panevėžio miesto ir rajono gyventojus rinkti nuoširdžiausią, mylimiausią ir geriausią gydytoją.

Atsiliepimai laukiami iki balandžio 16 dienos. Rašykite el. paštu: lgspanevezys@gmail.com ir redakcija@jp.lt arba adresu: Alyvų g. 1, LT-37466, Panevėžys.

Mylimiausius gydytojus pasveikinsime Medikų dienos šventėje balandžio 25 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.