Užkarda nuo tymų – tik ministerijoje

Neturi imuniteto tymams ir paniškai bijai užsikrėsti šia liga?

Vakaris Deksnys.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaris Deksnys.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaris Deksnys.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaris Deksnys.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 12, 2019, 12:07 PM, atnaujinta Apr 12, 2019, 12:13 PM

Tavo gydymo įstaiga jau pristigo skiepų ir neaišku, kada jų pristatys? Nesi įtikėjęs antiskiepininkų bauginimais apie farmacijos mafiją ir vakcinų sukeliamas mirtinas ligas?

Tai skubėk į valstybės tarnybą. O tiksliau, į Socialinės apsaugos ir darbo ministeriją. Jei spėsi įsidarbinti iki šio mėnesio pabaigos ar gegužės pradžios, už tavo vakciną sumokės darbdavys. Tiksliau, visi mokesčių mokėtojai.

Mat persigandusi, jog vienas darbuotojas susirgo tymais, ministerijos vadovybė ne tik nurodė su juo bendravusiems kolegoms kurį laiką padirbėti iš namų, bet ir užsakė skiepų visiems kitiems.

Tik nepamanykite, kad bus apsaugoti socialiniai darbuotojai, nors kai kurie iš jų galbūt jau dabar lanko išbertus susirgusius vaikus.

Nemokamų skiepų neklius nei mokytojams, nei darželių auklėtojams. Kam čia rūpi, jei jie susirgs, svarbu, kad ministerijos klerkai būtų sveikutėliai.

Valdininkams, priešingai negu paprastiems mirtingiesiems, nereikės vaikščioti pas šeimos gydytojus, nustatinėti imuniteto lygio ar pirkti vakcinos už maždaug 40 eurų. Juk visi kiti turi per akis ir laiko, ir pinigų skiepams.

Dar būtų galima už biudžeto pinigus paskiepyti ir valdininkų šeimos narius, giminaičius, draugus – žiūrėk, koks trečdalis Lietuvos būtų apsaugota. O Socialinės apsaugos ir darbo ministerija netrukus gali tapti pirmąja valstybės institucija, nominuota geriausio darbdavio rinkimuose.

Tik štai ministrui L.Kukuraičiui kurį laiką bus geriau aplenkti Seimą, nes jis gali būti iškoneveiktas Sveikos gyvensenos komisijos pirmininko D.Kepenio, kad skiepydamas leido užkrėsti savo darbuotojus aborto liekanomis ir beždžionių ląstelėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.