Informacija apie skiepijimą neteikiama dėl Registrų centro sistemos atnaujinimo darbų

Statistikos departamentas informacijos apie skiepijimą laikinai neteikia dėl Registrų centro sistemos atnaujinimo darbų.

Statistikos departamentas informacijos apie skiepijimą laikinai neteikia dėl Registrų centro sistemos atnaujinimo darbų.<br>T.Bauro nuotr.
Statistikos departamentas informacijos apie skiepijimą laikinai neteikia dėl Registrų centro sistemos atnaujinimo darbų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2021, 12:13 PM

„Duomenų atnaujinimas laikinai buvo sutrikęs dėl naktį vykdytų duomenų bazės atnaujinimo darbų. Šiuo metu duomenys Statistikos departamentui jau yra pasiekiami“, – BNS penktadienį informavo Registrų centro atstovas Mindaugas Samkus.

Statistikos departamentui paskelbus naujausią informaciją apie koronavirusą šalyje, taip pat nurodyta, kad dėl duomenų tiekimo sutrikimo „vakcinacijos ir imunizacijos rodikliai už praėjusią parą bus paskelbti keliomis valandomis vėliau – apie 12 valandą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.