Sekmadienį ligoninėje apsilankiusi kaunietė dėkinga medikams: „Gerai mes Lietuvoje gyvenam!“

LSMU Kauno ligoninėje apsilankiusią laikinosios sostinės gyventoją Simoną maloniai nustebino medikų kantrybė. Moteris sekmadienį keletą valandų laukė traumatologo, o savo įspūdžiais pasidalino asmeninėje socialinio tinklo paskyroje.

LSMU Kauno ligoninėje apsilankiusią laikinosios sostinės gyventoją Simoną maloniai nustebino medikų kantrybė.<br>Soc. tinklo nuotr.
LSMU Kauno ligoninėje apsilankiusią laikinosios sostinės gyventoją Simoną maloniai nustebino medikų kantrybė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2024, 5:53 PM

„Išgirdau, ko negirdėjau jau senokai... iš laukiančių kartu dėl eilių ir šiaip gyvenimo.... Cenzūrą atliksiu pati ir nesidalinsiu, bet pasidalinsiu patirtimi valstybinio medicinos sektoriaus:

– Gydytojas budi vienas, gi sekmadienis, rimtas, dalykiškas, greitas. Nesuprantu kaip jis toks išlieka po tų visų necenzūrų iš pacientų.

– Radiologinio skyriaus dvi medikės – viena maloniai bendraujanti reguliuoja, kad tu teisingai viską padarytum, kita sveikinasi jei sveikiniesi ir atsisveikina – jei atsisveikini.

– Gydytojas įvertindamas tavo būklę pasiūlo kas greičiausiai ir nemokamai, papasakoja apie alternatyvas, surašo viską, suderina, kad kitą dieną tau viskas eitųsi sklandžiai.

– Ryte pasitinka jo kolegos, įvertina visą situaciją, maloniai be bumbėjimų ar kt. paskambina kolegoms, kurie ateina, palydi, suderina, padrąsina, pakalbina, pasidalina gyvenimiška patirtimi ir patartimus duoda iš gydytojo pusės. Žmogiškai!

– Atsisakius gipso pamačiau kokios technologijos šiais laikais ir kaip greit viskas pasidaro. Personalas malonus ir dalykiškas.

Suma summarum – medikai dalykiški, paslaugūs, greiti, verti padėkų ir jie žmogiški.

AČIŪ! Gerai mes toj Lietuvoj gyvenam!“, – feisbuke džiaugėsi Simona.

Naujienų portalas lrytas.lt antrus metus organizuoja projektą „Ačiū medikams“ ir kviečia parašyti padėką mylimiausiam gydytojui ar slaugytojui. Savo istorijomis pasidalinti galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.