Šiurpu – jaunai merginai sprogo pilvas

Chloe Meade (21 m. ) yra žavi šviesiaplaukė mergina, gyvenanti Velse. Metų pradžioje jai buvo atlikta operacija. Atrodė, viskas vyko sėkmingai, tačiau praėjus porai mėnesių jos pilvas tiesiog sprogo.

Metų pradžioje jai buvo atlikta operacija.<br>Bulls Press nuotr.
Metų pradžioje jai buvo atlikta operacija.<br>Bulls Press nuotr.
Metų pradžioje jai buvo atlikta operacija.<br>Bulls Press nuotr.
Metų pradžioje jai buvo atlikta operacija.<br>Bulls Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 17, 2015, 5:05 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 12:15 PM

Praėjus ne vienam mėnesius po šiurpaus įvykio, šiuo metu mergina atsigauna. Metų pradžioje gydytojai pasakė, kad merginai dėl Krono ligos reikia skubiai atlikti pilvo operaciją. Po jos ant Chloe pilvo liko didžiulis randas bei siūlės.

Tačiau praėjus 10 savaičių po operacijos žaizda ne tik negijo, bet atvirkščiai – atsivėrė. Siūlės sutrūkinėjo palikę ją su 20 centimetrų atvira žaizda.

Mergina 9 mėnesius turėjo tvarstyti žaizdą, kad ji pagaliau sugytų. Dabar ji jaučiasi gerai.

„Tai priminė siaubo filmą. Mano randas visiškai atsivėrė. Galėjau matyti, kas yra mano pilvo viduje“, – pasakojo mergina.

Chloe Krono liga serga nuo tada, kai jai buvo vos 11. Tačiau šių metų pradžioje liga paūmėjo ir prireikė operacijos.

Medikai teigė, jog operuoti reikia skubiai, mat merginos žarnyne prasidėjo infekcija, kaupėsi pūliniai. „Po operacijos maniau, kad blogiausia jau praeityje. Deja, klydau“, – sakė Chloe.

Merginai ir vėl prasidėjo infekcija. Be to, jos kūnas pradėjo tinti. „Atrodžiau ir jaučiausi siaubingai. Visas mano kūnas buvo pilnas vandens. Gydytojai sakė, jog greičiausiai dėl to ir sprogo mano pilvas“, – pasakojo mergina.

Ligoninėje mergina pragulėjo net tris mėnesius, tik tada galėjo išvykti namo. Chloe tikino, kad tuomet pagaliau pajuto palengvėjimą.

Tiesa, jos pilve dar liko nedidelis plyšys, bet jis nekelia pavojaus merginos gyvybei.

„Anksčiau gėdijausi to, jog sergu Krono liga, tačiau dabar nusprendžiau apie ją kalbėti viešai, kad ir kiti sužinotų apie galimas komplikacijas“, – sakė Chloe.

Nors ji dar nepasveiko iki galo, bet dabar mergina džiaugiasi pagaliau galėdama vėl susitikti su savo draugais, išeiti iš namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.