Vėžiu susirgusi moteris atsisakė chemoterapijos: gydosi šlapimu

Sam Ravelle buvo diagnozuotas krūties vėžys, tačiau gydytis tradiciniu būdu ji nepanoro. Vietoje chemoterapijos moteris nusprendė gerti šlapimą.

Sam tikina, jog šlapimas sustiprina imuninę sistemą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sam tikina, jog šlapimas sustiprina imuninę sistemą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 11:22 AM, atnaujinta Oct 8, 2017, 1:44 PM

41 metų britei Sam auglys dešinėje krūtyje buvo rastas 2012 metų rugpjūtį. Ashfordo ligoninės gydytojai jai siūlė nedelsti ir tuojau pat išpjauti auglį bei pradėti chemoterapiją.

Visgi moteriai šis pasiūlymas nebuvo priimtinas. Sam nusprendė išbandyti alernatyvią mediciną bei gerti šlapimą. Be to, moteris vartoja homeopatinius vaistus bei įvairias žoleles.

Savo pasirinkimą jį paaiškino paprastai: „Netikiu chemoterapija. Mano nuomone ji yra toksiška“, – sakė moteris. Ji tikino, jog pasidomėjusi chemoterapija įsitikino, jog tai būtų beprotiškas pasirinkimas.

„Jeigu žmogus yra sveikas, juk nenaikiname visos jo imuninės sistemos. O jeigu kas nors serga, juk taip pat negalime nenaikinti jo imuninės sistemos.. Chemoterapijos metu naikinamos visos – ne tik vėžinės, bet ir sveikos ląstelės.

Be imuninės sistemos gali likti su begale problemų. Taip, daug žmonių po chemoterapijos išgyvena, tačiau jie praranda gyvenimo kokybę“, – savo pasirinkimą aiškino moteris.

Tačiau Sam pasirinktą „gydymo būdą“ palaiko tikrai ne visi. Jos kritikai teigia, kad alternatyvūs gydymo metodai yra absoliučiai neveiksmingi. Be to, jie kelia grėsmę sergančių vėžiu gyvybei.

Tačiau S.Ravelle tai nė motais. Ji gydosi kelias dienas badaudama bei gerdama tik vandenį ir savo šlapimą. Moteris tvirtina, kad šlapimas sustiprina jos imuninę sistemą.

„Taip darau maždaug penkis kartus. Tris-keturias dienas geriu savo šlapimą ir jaučiuosi sustiprėjusi“, – tikino Sam. Moteris aiškino gerianti vandenį ir šlapimą, kad perkrautų savo imuninę sistemą.

„Mano imuninė sistema išsivalo ir atsikrato pažeistų ląstelių“, – teigė moteris.

Visgi tradicinės medicinos atstovai su Sam nesutinka. Mat nėra jokio moksliniais tyrimai patvirtinto alternatyvaus gydymo būdo, kuris padėtų išgydyti vėžį. Juolab specialistai kategoriškai nepalaiko jokių radikalių, neištirtų savigydos būdų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.