Alergija...elektrai? Šis vyras įrodė, kad tai įmanoma!

Pensininkas š Didžiosios Britanijos teigia, kad kenčia nuo keistos alergijos elektrai, tiksliau, elektros prietaisų skleidžiamos spinduliuotės: kaskart jam žiūrint televizorių jo veidas nudega, todėl tai jis daro su marškinėliais ant galvos, pranešė dailymail.co.uk.

Danas Reddingtonas, 75 metų pensininkas, įsitikinęs, kad alergija elektrai jam prasidėjo prieš pusę metų.<br>Facebook nuotr.
Danas Reddingtonas, 75 metų pensininkas, įsitikinęs, kad alergija elektrai jam prasidėjo prieš pusę metų.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 5:20 PM, atnaujinta May 27, 2017, 1:29 PM

Danas Reddingtonas, 75 metų pensininkas, įsitikinęs, kad alergija jam prasidėjo prieš pusę metų. Ne tik televizorius, bet ir naudojimasis kompiuteriu ar net centrinis šildymas lemia raudonus išbėrimus ant odos.

Gydytojai šios retos būklės paaiškinti negali. Oficialiai tokia alergija net neegzistuoja.

„Mano veidas tiesiog pradeda degti vos po dešimties minučių prieš televizoriaus ar kompiuterio ekraną. Man darosi karštą, o veidas atrodo tarsi nusvilęs saulėje.

Tai nėra labai skausminga, tačiau tokia būklė mane labai erzina. Be to, imu gausiau prakaituoti“ – pasakojo D.Reddingtonas.

Kad ir kiek kremų ar kitų odos priežiūros priemonių senjoras išbandė, deja niekas nepadėjo. Todėl sporto varžybas per televiziją ar kompiuterį mėgstantis stebėti vyras yra priverstas tai daryti...su marškinėliais ant galvos.

Deja, dėl keistos alergijos pensininkas buvo priverstas visiškai pakeisti gyvenimo būdą. Dėl to jo žmona Beryl nesijaučia labai laiminga.

D.Reddingtonas įsitikinęs, kad ši jo būklė ateities kartoms dėl technologijų poveikio nebus niekuo išskirtinė. „Dabar daugelis vaikų negali gyventi be telefonų ir kompiuterių. Anksčiau ir aš praleisdavau po šešias valandas priešais kompiuterį, atsakinėdamas į klientų laiškus. Viskas tęsėsi tol, kol mane ėmė kamuoti veido bėrimai“, – pasakojo vyras.

Iš tiesų, esama žmonių,kurie tikina, jog spartus alerginių susirgimų didėjimas visose šalyse gali būti susijęs su didėjančia elektromagnetinių įrenginių skleidžiama tarša. Didėjant ląstelių membranų pralaidumui didėja įsiskverbimas pašalinių cheminių molekulių ir alergenų, kurios įjautrina organizmą. Tačiau oficialiai medikų tokia diagnozė kaip vadinamasis elektrojautrumas nėra patvirtinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.