Kauno Kalniečių poliklinikoje pristatyta paroda „APLENK LIGĄ“

Valstybinės ligonių kasos ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto organizuota socialinė akcija „Aplenk ligą“ tęsiasi. Ši fotografijų paroda, atidaryta 2015 metų kovo 25 d. Sveikatos apsaugos ministerijoje, keliauja per visą Lietuvą – į šalies institucijas, Lietuvos gydymo įstaigas.

Nuotraukų paroda atkeliavo į Kauno Kalniečių polikliniką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nuotraukų paroda atkeliavo į Kauno Kalniečių polikliniką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-30 15:51, atnaujinta 2017-10-12 16:13

Iš Panevėžio teritorinės ligonių kasos parodos estafetę perėmus Kauno teritorinei ligonių kasai, rugsėjo 21 dieną nuotraukų paroda atkeliavo į Kauno Kalniečių polikliniką. Čia ji kelias savaites bus eksponuojama pirmojo aukšto fojė.

Kalniečių poliklinikos direktorė Virginija Gailienė pristatydama šią parodą poliklinikoje pasidžiaugė, kad į socialines akcijas įsilieja žinomi Lietuvos sportininkai, tapę akcijos „Aplenk ligą“ sveikos gyvensenos skleidimo ambasadoriais: Edvinas Krungolcas – penkiakovininkas, pasaulio ir Europos čempionas, olimpinių sidabro ir bronzos medalių laimėtojas, Andrejus Zadneprovskis – penkiakovininkas, pasaulio ir Europos čempionas, olimpinių žaidynių olimpinių sidabro ir bronzos medalių laimėtojas, Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė – penkiakovininkė, olimpinė ir pasaulio čempionė, Donata Vištartaitė – irkluotoja, Europos ir pasaulio čempionė, Ieva Serapinaitė – penkiakovininkė, pasaulio jaunimo prizininkė ir jaunių pasaulio čempionė, Vladislavas Sosnovskij – penkiakovininkas, Lietuvos ir Lietuvos žaidynių čempionas.

Fotografijose besišypsantys sportininkai kviečia visus labiau rūpintis savo sveikata, laiku kreiptis į savo šeimos gydytoją, pasitikrinti pagal ligų prevencijos programas dėl širdies ir kraujagyslių ligų, gimdos kaklelio ir krūties vėžio, prostatos vėžio ir storosios žarnos vėžio.

Jie primena pacientams, kad apdraustiesiems privalomuoju sveikatos draudimu programose numatyti sveikatos patikrinimai apmokami Privalomojo sveikatos draudimo fondo lėšomis, o už paslaugas gydymo įstaigoms sumoka ligonių kasos. Sveikata – brangiausias visų turtas, vertybė, kurią reikia saugoti ir branginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.