Mamos surašyta dienos rutina prajuokino tūkstančius: tik auginantys vaikus tėvai tai supras

Socialiniuose tinkluose vaikus auginantys tėvai dalijasi įrašu, kuriame detaliai sudėliota mamos kasdieninė dienotvarkė. Po ja - šimtai komentarų apie tai, jog nė viena eilutė nėra sumeluota.

Daugelis tėvų pritaria autorės nuomonei.<br>123rf nuotr.
Daugelis tėvų pritaria autorės nuomonei.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2021, 7:25 PM

„Labai pažįstama ir kartais nebejuokinga, bet pasismaginau. Kantrybės...“, „Nereliai realu, kantrybės ir dar karta kantrybės tėveliams“, „Viskas taip tik dar riebiau būna. Dar 22:30 pasako kad reikia nupirkti kokią nors priemonę rytojui į mokyklą“, „Pajutau palengvėjimą ir norą užmušti“ – po įrašu komentuoja tėvai. 

Dalijamės Tatjanos Boldyrevos surašyta įprasta mamos diena:

6:50 min. Pažadinau sūnų. Įjungiau virdulį.

6:55 min. Pažadinau sūnų. Iškepiau kiaušinienę.

7:05 min. Pažadinau sūnų. Užmigo tualete.

7:35 min. Išėjo į mokyklą. Sugrįžo. Kažką pamiršo. Pasiėmė. Išėjo į mokyklą.

8:32 min. Atsiuntė SMS. Pamiršo sportinę aprangą. Prašė atnešti.

9:05 min. Su mažuoju išėjau iš namų. Ryte pasivaikščioti naudinga. Ypač prie 18 laipsnių šalčio. Nunešėme sportinę aprangą.

12:35 min. Paskambinau sūnui – pasakyti, kad neužtruktų. Lauke 18 laipsnių šalčio. Į treniruotę antrai valandai. Nekėlė ragelio.

12:40 min. Paskambinau sūnui...

13:10 min. Aprengiau mažąjį. Einame ieškoti. Pasivaikščioti naudinga. Ypač prie 18 laipsnių šalčio... Teisingai! Apie tai jau sakiau!

13:20 min. Radome prie mokyklos. Leidosi nuo kalniuko. Atlikinėjo rogučių vaidmenį, buvo labai laimingas. Pažadėjau sau – nešaukti. Pažado netesėjau.

13:30 min. Mes namuose. Paaiškėjo, kad treniruotę nukėlė į 15.00 val., tad nesuprato mano pretenzijų. Susiorientavo, vaizdavo, kad gailisi. Vaidino įtikinamai. Išgėriau valerijono lašų. Buvo gėdą.

13:50 min. Paklausiau apie pažymius, nudžiugino dešimtukais už anglų kalbą ir kūno kultūrą.

14:00 min. Elektroniniame dienyne radau dvejetą už anglų kalbos kontrolinį. Vaizdavo, kad gailisi. Nenorėjo nuliūdinti mamos. Vaidino įtikinamai. Išgėriau valerijono. Buvo liūdna.

14:30 min. Padaviau pinigų autobuso bilietui, telefoną ir pirštines (beje pirštines buvo pametęs jau du kartus), išleidau į treniruotę.

17:00 min. Su vyru ir mažuoju ėjome apsipirkti. Paskambinau vyresniajam į mobilųjį. Abonentas buvo nepasiekiamas. Paskambinau dar kartą, tas pats. Ir taip šešis kartus. Apėmė nerimas...

17:30 min. Suradome šalia namų, automobilių stovėjimo aikštelėje. Visas snieguotas, kaip senis besmegenis. Pametė raktus. Telefonas išsikrovė. Pajutau palengvėjimą ir norą užmušti. Bet palengvėjimas buvo didesnis.

18:30 min. Sužinojau, kad plastikinių hantelių viduje buvo smėlis. Žingeidus sūnus vaizdavo, kad gailisi. Siurbė kilimą.

19:00 – 21:00 min .Mes ruošėme namų darbus. Be komentarų.

21:10 min. Vonios kambaryje degino tualetinį popierių, aptirpdė unitazo dangtį. Iš pradžių neigė. Neginčijamų įrodymų akivaizdoje, pasidavė. Nevaizdavo, kad gailisi. Praradau sugebėjimą patirti nors kokias emocijas. Vyrui daviau valerijono lašų.

22:00 min. Nuėjo miegoti. Nėjau pabučiuoti prieš miegą. Aš irgi esu žmogus, turiu teisę įsižeisti.

22:03 min. Nuėjau pabučiuoti. Aš juk mama. Aš neturiu teisės įsižeisti.

22:30 min. Atėjo pasakyti, kad rytdienai yra užduota išmokti eilėraštį atmintinai...

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.