Tėčiai naujagimiui sūnui perka jachtą, o dvejų metukų dukra turi privatų virėją

Turtingas septynių vaikų tėvas teigia ką tik nupirkęs savo naujagimiui sūnui nuosavą jachtą, kurią pavadino jo vardu. Vieno mėnesio amžiaus kūdikis taip pat turi drabužių spintą, užpildytą 30 tūkst svarų sterlingų (apie 34 tūkst. eurų) vertės dizainerių drabužiais.

Prabanga mėgaujasi tik ką tik gimęs sūnus, tiek dvejų metų dukra.<br>Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Prabanga mėgaujasi tik ką tik gimęs sūnus, tiek dvejų metų dukra.<br>Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Prabanga mėgaujasi tik ką tik gimęs sūnus, tiek dvejų metų dukra.<br> Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Prabanga mėgaujasi tik ką tik gimęs sūnus, tiek dvejų metų dukra.<br> Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Vyrai susilaukė vaikų suroganitinės mamos pagalba.<br> Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Vyrai susilaukė vaikų suroganitinės mamos pagalba.<br> Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Romeo – jauniausias šeimos narys.<br> Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Romeo – jauniausias šeimos narys.<br> Barrie Drewitt-Barlow nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-09-17 11:25

Septynių vaikų tėtis Barrie Drewitt-Barlow  portalui mirror.co.uk atviravo apie dovanas, kurias nupirko savo naujagimiui sūnui, įskaitant jo asmeninę jachtą. 51 metų Barrie's ir jo 27 metų sužadėtinis Scottas Hutchinsonas rugpjūčio 12 d. surogatinės motinystės pagalba susilaukė berniuko Romeo Tarquino ir negaišo laiko jį lepindami.

Vyriausioji Barrie'o dukra Saffron (21 m.) taip pat pradžiugino savo naujagimį broliuką tūkstančius dizainerio spinta, kurios pavydėtų daugelis suaugusiųjų, prikrautą iki kraštų „Gucci“, „Versace“ ir „Dior“ drabužių kūdikiams. Kaip anksčiau pranešė „The Sun“, Barrie pamilo Scottą, kuris prieš tai susitikinėjo su Saffron, po to, kai išsiskyrė su savo vyru Tony Drewitt-Barlow.

Barrie'o ir jo buvusio vyro Tony (56 m.) bendras turtas siekia 175 milijonus svarų sterlingų (202 milijonai eurų) ir ir jie toliau dalijosi savo turtais net po išsiskyrimo, užtikrindami, kad jų vaikai gyventų prabangoje. Ši gėjų pora Jungtinėje karalystėje buvo pirmoji homoseksualų pora susilaukusi kūdikio surogatinės motinos pagalba – jiems tuomet gimė dvynukai Saffron ir Aspenas.

Barrie atskleidė: „Ką tik išleidome 2,5 milijono svarų sterlingų (2,88 milijonų eurų) Romeo jachtai ir pavadinome ją jo vardu. Šiuo metu ji yra Majamyje, kur Saffron su savo naujuoju vaikinu dviems savaitėms vyksta į Kubą ir aplinkines salas. Norime jam suteikti tokią pat gyvenimo pradžią kaip ir kitiems vaikams, todėl įkūrėme jam patikos fondą. Tonis padovanojo jam 1 milijoną svarų sterlingų. Akivaizdu, kad per ateinančius kelerius metus sukursime jam gražų portfelį.“

Laimei, jų dvejų metukų dukra Valentina, kuri buvo šeimos kūdikis prieš gimstant Romeo, per daug nenuliūdo dėl visokių skanėstų, padovanotų jos naujagimiui broliui.

Pasak Barrie, Valentina taip pat mėgsta prabangų gyvenimo būdą, kai kiekviena diena yra tarsi „Kalėdų diena“, ir ji gauna viską, ko geidžia širdis.

Barrie tęsė: „Ji turi asmeninį virėją, visą žaidimų kambarį, pilną naujausių prietaisų ir žaislų, visą darbo dieną dirbančią auklę ir namų darbuotojų komandą, kuri rūpinasi visais jos poreikiais, įskaitant visą darbo dieną dirbančią plaukų stilistę, kuri kasdien formuoja plaukus. Ji yra pati geriausia tėčių dukrytė, visiška princesė!“

Parengta pagal „Mirror“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.