Tėtis išpopuliarėjo, kai išdidžiai pareiškė, kodėl nepadeda žmonai su namų ruošos darbais

„Aš nepadedu žmonai gaminti. Aš nepadedu jai valyti, skalbti, nesirūpinu vaikais – nedarau nieko panašaus“, – pasisakymą pradėjo 32 metų J.R.Mintonas. Socialiniame tinkle „TikTok“ įrašu pasidalinęs siuntų išvežiotojas iš Teksaso (JAV) akimirksniu sulaukė dėmesio ir daugiau nei 12 milijonų peržiūrų.

Tėtis įsitikinęs, kad šeimoje abu atlieka visus darbus.<br>„Freepik“ asociatyvi nuotr.
Tėtis įsitikinęs, kad šeimoje abu atlieka visus darbus.<br>„Freepik“ asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-10 19:33

Tai kaip viskas vyksta Miltonų šeimoje?

„Kadangi aš darau tai, ką turėčiau daryti kaip tėvas ir vyras, – pratęsė savo mintį vyras. – Gaminu, valau, skalbiu. Aš rūpinuosi vaikais. Aš negaliu „padėti“ savo žmonai tai padaryti, nes tai irgi mano darbas.“

Pasipylę komentarai J.R. Miltono pareiškimą vertino dvejopai. Vieni tikino, kad buvo pasiruošę kovoti už pirmąjį sakinį, o moterys negailėjo pagyrų už išsakytą palaikymą.

„Turėjau liepti savo vyrui, kad jis nebesakytų vaikams: „...dėl tavo mamos“. Jie ištuštino indaplovę dėl manęs? Ne. Tai visų indai“, – parašė viena mama.

Kita moteris skundėsi, kad ji net negali priversti sutuoktinio nuleisti vandens tualete.

J. R. Mintonas ir jo žmona Bretanė augina keturis mažus vaikus nuo vienerių iki 7 metų, todėl pasiskirsto visus darbus bei pareigas.

Jis prisiminė, kaip apsilankęs parduotuvėje su dviem vaikais vežimėlyje ir vienu nešioklėje sulaukė aplinkinių susižavėjimo.

„Viena moteris sako Bretanei – „Ar tai tavo vyras? Tik pažiūrėk į jį, turėtum nufotografuoti!“. Aš gaunu per daug nuopelnų už tai, kad nieko nedarau“, – įsitikinęs J. R. Miltonas.

Žmonos draugės taip pat nepamiršta priminti, kaip jai pasisekė ištekėti už tokio gero vyro.

Video autorius tikisi, kad daugiau vyrų peržiūrės jo įrašą ir pakeis mąstymą: „Mes nepadedame savo žmonoms, neprižiūrime savo vaikų. Toks mąstymas turi keistis. Laikas suaugti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.