Stovyklos „Renkuosi sėkmę“ registracija įgauna pagreitį

Didelio susidomėjimo sulaukusi vaikų vasaros stovykla „Renkuosi sėkmę“ ir vėl džiugins pramogomis, sportine bei edukacine programa, o jos išskirtinumą garantuos žinomi sporto bei pramogų pasaulio atstovai, treneriai ir žaidėjai.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 21, 2023, 8:00 AM

Stovyklos „Renkuosi sėkmę“ organizatoriai jau paskelbė 2023 metų vasaros sezono planą, kuriame tėveliai gali matyti tikslias stovyklų datas bei programą.

Jaunieji stovyklautojai į vasaros pramogų sūkurį su šiemetiniu šūkiu „Dar daugiau sporto, pramogų ir juoko“ kviečiami birželio (26–30 dienomis) ir liepos (10–14 dienomis) mėnesiais. Sporto šakų pažinimo stovykla yra skirta 7–15 metų amžiaus vaikams. Programa leis pažinti įvairias sporto šakas bei stiprinti jau žinomų sporto šakų gebėjimus.

Stovyklos „Renkuosi sėkmę“ projekto logika – moksliškai patvirtintais ir patikrintais metodais motyvuoti mokyklinio amžiaus vaikus pozityviai keisti požiūrį į savo kūną, įtraukti į sporto šakų pažinimą, įgūdžių sporte stiprinimą, sudarant sąlygas turėti prieinamas fizines veiklas skirtingose sporto šakose, motyvuojant siekti gilesnio įsitraukimo į sportą per krepšinio ir kitų sporto šakų treniruotes bei ieškoti savirealizacijos galimybių sporte sekant Lietuvos sporto atstovų pavyzdžiais.

2022 metais „Renkuosi sėkmę“ stovykloje dalyvavę broliai Lavrinovičiai pabrėžė, kad būtent tokio pobūdžio stovykla yra unikali, išskirtinė ir kuria ypatingai didelę pridėtinę vertę vaikams, kurie, galbūt, nesiekia ypatingai aukštų sportinių rezultatų sporto mokyklose arba apskritaib dar nelanko sportinių užsiėmimų.

„Renkuosi sėkmę“ stovykla yra unikali tuo, jog siūlo vaikams sporto šakų pažinimo paketą perpintą įvairiomis pramogomis. Tokios programos dėka, vaikai gali išbandyti įvairias sporto šakas, išmokti daug svarbių pamokų – tokių kaip komandinis darbas, disciplina, gebėjimas perlipti per save ir išbandyti tai, ko galbūt tu net nesvajojai. Matant, kaip treniruotes veda profesionalūs legionieriai iš Brazilijos arba linsmus pratimus duoda futbolo treneris iš Portugalijos, nuteikia teigiamai. Mes – Broliai, taip pat sutikome prisidėti prie šios stovyklos savo žiniomis, emocija ir patarimais, kuriuos tikime, jaunieji „Renkuosi sėkmę“ stovyklautojai įsidėjo į širdis,“ – linksmai kalbėjo prekinio ženklo LavTwins įkūrėjai.

Geriausia 2022 metų Lietuvos krepšininkė – Justė Jocytė pritaria, kad tėvai gali pakloti pamatus savo vaikams: „Mielieji, tėvų palaikymas vaikystėje yra be galo svarbus. Mano tėvai mane nuolatos skatino sportuoti, judėti ir tikrai neleisdavo tinginiauti. Tėtis nuo pat mažumės mane vesdavosi į įvairius renginius, o krepšinis – mane labai sužavėjo. Tad noriu pakviesti visus vaikučius sudalyvauti Lietuvos krepšinio federacijos organizuojamoje vaikų vasaros stovykloje „Renkuosi sėkmę“! Noriu su Jumis susitarti, jog šią vasarą visi daugiau sportuojame ir tuo pačiu – mažiau laiko praleidžiame prie telefonų ekranų“.

Projekto įkūrėja Ugnė Paškevičiūtė teigia, kad stovykloje yra akcentuojama judėjimo svarba visą gyvenimą: „Mokslas jau įrodė, kad sportuojantis žmogus turi teigiamą požiūrį į savo kūną, aukštesnę savivertę, didesnį norą siekti tikslo. Dažnu atveju nemalonias vaikų patirtis specifinėse sporto šakose paverčiame malonia veikla. Neverčiame vaikų sportuoti, o kviečiame prisijungti prie komandinės treniruotės, kurią veda profesionalus treneris, o tada papasakoti, kaip jam sekėsi ir kas patiko labiausiai.

Didelį dėmesį skiriame geram mikroklimatui. Vaikai visi labai skirtingi, vienam reikia dėmesio daugiau, kitam mažiau. Matome ir girdime kiekvieną. Tampame gerais draugais. Džiaugiamės, kad šią vasarą bus daug grįžtančių vaikų, kurie išbandys atnaujintą programą.

Greta sporto treniruočių šį sezoną stovykloje netruks pramogų ir linksmybių: nuotykis Lietuvos džiunglėse „Išgelbėk draugą“, maudynės Kauno apskrities vandens telkiniuose, nepamirštama pramoga su vandens motociklu Kauno mariose, vandens sporto šakos pažinimo treniruotė „Fuertaventura“, smėliadienis „Rio arenoje“, orientaciniai bei kiti žaidimai, diskusijos.

Maitinimo klausimas stovykloje mums taip pat labai svarbus. Tėveliai teiraujasi, kaip pamaitinsime vaiką, kuris nevalgo arba, galbūt, tą dieną jam maistas nepatiks. Galiu nuraminti, kad stovykloje vaikams meniu ruošia restorano „Bocmanas“ šefas, o pietums vaikai gali rinktis net iš dviejų patiekalų. Jei vistik vaikui tą dieną patiekalai nepatinka, pagaminame tai, ką vaikas valgys. Visi esame skirtingi – nesudėtinga prisitaikyti. Galbūt sakysite, kad lepiname, tačiau mums svarbiausia, kad vaikas būtų sotus, o tada bus besišypsantis, laimingas, aktyvus.“

Stovyklos įkurėja Ugnė taip pat pajuokavo, jog jauniesiems stovyklautojams suteikia 2 metų garantiją gerai nuotaikai ir ilgai išliekantiems prisiminimams.

Bendra stovyklos informacija

Sporto pažinimo ir turiningo laisvalaikio dienos stovykla „Renkuosi sėkmę“ vaikams nuo 7 iki 15 metų.

(I PAMAINA) 2023.06.26–30 (liko 3 laisvos vietos)

(II PAMAINA) 2023.07.10–14 (liko 11 laisvų vietų)

Laikas: 8:30–17:30

Maitinimas: 3 kartai/dieną

Vieta: Lietuvos krepšinio federacija, Santakos g. 11, Kaunas

Kaina: 229–299 eur.

Registracijos forma ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.