Vilniaus elektroninis bilietas - lyg naktinė mokesčių reforma

Vilniuje elektroninio bilieto idėja yra gera, bet jos įgyvendinimui buvo nepasiruošta, sako Seimo vicepirmininkė, darbietė Virginija Baltraitienė. „Čia pasielgta lygiai taip pat kaip buvo mūsų Vyriausybė pasielgusi su mokesčių visa reforma - be jokio pereinamojo laikotarpio ir kas išėjo - sukėlė žmonių pasipiktinimą. (...) Čia turbūt buvo norima parodyti, kaip mes čia pirmi, ką Vilnius padarė. Pati idėja iš tikrųjų yra labai gera, bet jinai sužlugdo dėl to, kad tam buvo nepasiruošta“, - trečiadienį interviu „Žinių radijui“ sakė parlamentarė.

„Pati e-bilieto idėja iš tikrųjų yra labai gera, bet jinai sužlugdo dėl to, kad tam buvo nepasiruošta“, - sakė V. Baltraitienė.<br>A. Barzdžius
„Pati e-bilieto idėja iš tikrųjų yra labai gera, bet jinai sužlugdo dėl to, kad tam buvo nepasiruošta“, - sakė V. Baltraitienė.<br>A. Barzdžius
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA

Aug 22, 2012, 10:52 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:54 AM

Ji taip pat kėlė politinės atsakomybės klausimą. Pasak Seimo vicepirmininkės, atsakomybę už tai turi prisiimti meras Artūras Zuokas ir vicemeras, atsakingas už šią transporto sritį, juo labiau kad kai kurie gyventojai dėl patirtų nuostolių žada kreiptis į teismus. „Manau, buvo priimtas politinis sprendimas, kad reikia tai daryti, o kad nepasiruošta - jau čia turi aiškintis meras, kuriam administracijos direktorius, pavyzdžiui, yra tiesiogiai jo politinio asmeninio pasitikėjimo žmogus“, - sakė V. Baltraitienė.

Vilniuje elektroninių bilietų sistema turėjo pradėti veikti nuo rugpjūčio 15 dienos, tačiau jau pirmosiomis dienomis buvo susidurta su platinimo sistemos problemomis, primena ELTA. Tačiau pirmadienį buvo atnaujinta prekyba popieriniais bilietais, jie bus parduodami ir galios iki ateinančių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.