Įrengė naujus šviesoforus

Eismą Savanorių prospekte, prie buvusio buitinių paslaugų kombinato „Juzė“ esančioje pėsčiųjų perėjoje, nuo šiol reguliuoja modernus, LED šviesos šaltiniais aprūpintas šviesoforas.

Pėsčiųjų perėjoje Savanorių prospekte eismą reguliuoja naujas šviesoforas.
Pėsčiųjų perėjoje Savanorių prospekte eismą reguliuoja naujas šviesoforas.
Daugiau nuotraukų (1)

„Laikinoji sostinė"

Oct 13, 2012, 6:09 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:22 AM

Praėjusią savaitę išmontavę senuosius, darbininkai ties šia pėsčiųjų perėja prieš kelias dienas įrengė du naujus šviesoforus. Jie buvo sureguliuoti su kitais Savanorių prospekte veikiančiais šviesoforais.

„Taip pat buvo pakeistas ir šviesoforų valdiklis“, – teigė savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Artimiausiu metu naujus šviesoforus planuojama pastatyti ir Vytauto prospekte, ties sankryža su Bažnyčios gatve esančioje pėsčiųjų perėjoje.

Seniausia pėsčiųjų perėjų įranga keičiama visame mieste. Darbai atliekami SMOOTH projekto lėšomis. Pernai buvo įrengtos dvi pėsčiųjų perėjos prie mokyklų (Vaidoto g. ir Vandžiogalos pl.), taip pat atnaujinti šviesoforai trijose pėsčiųjų perėjose.

Vienos perėjos įrangos modernizavimas kainuoja apie 27 tūkst. litų. Naujai įrengti LED šviesos šaltiniai šviesoforuose leidžia taupyti elektros energiją.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.