Vasarą lėktuvai vėl kils iš Kauno į Islandiją

Nuo 2013-ųjų birželio 18 iki rugsėjo 4 dienos vėl bus galima tiesiogiai

Tuo tarpu kita Islandijos oro bendrovė „Iceland Express“, kuri šiemet skraidino keleivius iš Keflaviko į Vilnių, kitąmet skrydžių, atrodo, neketina atnaujinti.<br>V. Ščiavinskas.
Tuo tarpu kita Islandijos oro bendrovė „Iceland Express“, kuri šiemet skraidino keleivius iš Keflaviko į Vilnių, kitąmet skrydžių, atrodo, neketina atnaujinti.<br>V. Ščiavinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 22, 2012, 5:01 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:49 PM

Orlaivis „Airbus 320“ iš Keflaviko kils antradieniais prieš vidurnaktį, iš Kauno - trečiadieniais ryte.

Bendrovė savo interneto svetainėje jau prekiauja bilietais, kurių kaina šiuo metu į abi puses siekia 300 eurų (1035 litus).

Laikinai Kauno oro uosto generalinio direktoriaus pareigas einanti Jūratė Baltrušaitytė sakė negavusi oficialaus šios žinios patvirtinimo, tačiau šią savaitę laukiama viešo Islandijos bendrovės pranešimo. „WOW air“ skrydžius iš Kauno į Keflaviką jau rengė šiemet vasarą ir liko patenkinta rezultatais.

Tuo tarpu kita Islandijos oro bendrovė „Iceland Express“, kuri šiemet skraidino keleivius iš Keflaviko į Vilnių, kitąmet skrydžių, atrodo, neketina atnaujinti.

Pasak žiniasklaidos, Vilnius pakliuvo tarp dar 7 Europos miestų, į kuriuos 2013 metų vasarą „Iceland Express“ neketina rengti reguliarių skrydžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.