Tiesiogiai į Stambulą – nuo birželio

Ilgai savo starto Tarptautiniame Vilniaus oro uoste neskelbę turkai pagaliau apsisprendė. Oro bendrovė „Turkish Airlines“ tiesioginiais skrydžiais Lietuvos sostinę su didžiausiu Turkijos miestu Stambulu sujungs šių metų birželį.

Oro bendrovė „Turkish Airlines“ tiesioginiais skrydžiais Lietuvos sostinę su didžiausiu Turkijos miestu Stambulu sujungs šių metų birželį.
Oro bendrovė „Turkish Airlines“ tiesioginiais skrydžiais Lietuvos sostinę su didžiausiu Turkijos miestu Stambulu sujungs šių metų birželį.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Jan 18, 2013, 11:02 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:28 PM

„Turkish Airlines“ į Vilnių iš Stambulo pradės skraidyti birželio 11 dieną. Bendrovė skrydžius rengs tris kartus per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

Veiklos pradžioje „Turkish Airlines“ ketina vienu skrydžiu aprėpti dvi Baltijos valstybių sostines - Taliną ir Vilnių. Iš Stambulo orlaivis skris į Taliną, iš Estijos sostinės - į Vilnių, o iš Vilniaus - tiesiogiai į Stambulą.

Į Turkiją „Turkish Airlines“ skraidins „Airbus“ lėktuvu.

„Labai džiaugiamės tokios didelės ir žinomos kompanijos atėjimu į Vilnių. Tikimės, kad tai tik pirmieji jos žingsniai ir ateityje maršrutų daugės“, -  sako Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius.

Ministras tikisi, kad šis „Turkish Airlines” sprendimas bus pavyzdys ir kitiems dideliems nacionaliniams vežėjams pradėti vykdyti skrydžius iš Lietuvos oro uostų. 

Lėktuvas iš Stambulo kils 11 val., Taline leisis 14 val. 20 min. Iš Talino pakilęs 15 val. 20 min., Vilniuje leisis 16 val. 45 min., o iš Vilniaus - 17 val. 45 min.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.