A. Zuokas skundžiasi, kad nėra pinigų valyti prisnigtas Vilniaus gatves

Žiemiškas snygis malonus toli gražu ne visiems. Sekmadienį Vilniaus meras Artūras Zuokas pasidalijo nuogąstavimu, kad nėra iš ko sumokėti už Vilniaus gatvių valymą.

Anot A. Zuoko, išvalyti pagrindines miesto gatves vieną kartą per parą kainuoja beveik 100 tūkst. litų.<br>R. Danisevičius
Anot A. Zuoko, išvalyti pagrindines miesto gatves vieną kartą per parą kainuoja beveik 100 tūkst. litų.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2013, 11:30 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:44 PM

„Lauke gražiai sninga. Gražu, tačiau mano galvoje rūpestis, kaip išvalyti miesto gatves ir šaligatvius. Ir kaip už tai sugebėti apmokėti, kai pinigų nėra. Išvalyti pagrindines miesto gatves vieną kartą per parą kainuoja beveik 100 tūkst. litų, dar beveik 90 tūkstančių už šaligatvius, pagal dabartinį kokybės standartą. Per parą, kai dėl sniego kiekio reikia valyti gatves po du kartus, beveik 300-350 tūkstančių litų“, - savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ rašė A. Zuokas.

Sekmadienį sninga ne tik Vilniuje, bet ir visoje Rytų bei Pietų Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.